Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkóság hogy a pasim meghívatta magát hozzám ott aludni, úgy, hogy tudja mi a helyzet?
Egy kis lakásunk van, 5-en élünk ott, úgy még elférünk épphogy, de ha ő odajönne úgy már szűkös lenne. És a tesómmal van egybenyitva a szobám amin nincs ajtó mert egy galléria. Ott nem tud ott aludni semmi, anyum sem szereti a vendégeket, főleg ha ott alszik valaki mégha a pasim akkor se akar a saját házában kerülgetni senkit tovább mint 1-2 óra, és őt is megértem. Mondtam is a pasimnak, hogy nála tudunk majd lenni napokat, meg együtt aludni mert nálunk ezt nem lehet. Azt mondta oké, de utalt rá, hogy azért ő is szívesen ott aludna nálam, nem zavarja ha nem én mennék mindig hozzá hanem ő is jönne. Pedig engem aztán nem zavar, az zavarna ha oda akarna jönni hozzánk ott aludni, anyámnak meg kellemetlen helyzetet okoznék és a család többi részének is meg alig férnénk el, kényelmes sem lenne. Erre pár napja mondogatja, hogy hogy tervezi a talinkat (netes kapcsolat még). Azt mondja, hogy eljönne egyik hétvégén hozzánk ebédre vagy vacsorára, hogy megismerje a családomat is, és akkor már ott is aludna, hogy ne kelljen visszamennie. Én meg csak pislogtam, hogy ezt ő természetesnek veszi, és meghívatja magát hozzánk kajálni úgy, hogy nem is egyeztem akkor még bele.
Ez normális? Nem bunkóság, hogy ezt így benyögi anélkül, hogy megkérdezne előtte?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!