Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hónapokig csaltam a barátomat,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hónapokig csaltam a barátomat, de már nagyon megbántam. Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban vagyok/voltam (mindkét fiúval). Mindig bűntudatom volt amíg csak írogattam velük már akkor, de képtelen voltam választani. A barátomat (az elsőt) szeretem nagyon, ő az igazi, őt akarom, de a másik sokkal jobban feltudott izgatni és jobban is él mint az a barátom akit szeretek, tehát több pénze van meg jobb körülmények, akit szeretek ő csóró. Ezt a másik fiút is szeretem, de közel sem annyira mint az elsőt, vele nem érzem hogy ő lenne az igazi, az elsőhőz érzelmi szinten sokkal jobban ragaszkodok, hozzá meg inkább testi szinten meg persze kedves ő is, de akkor sem vagyok belé szerelmes.

Aztán elkezdtem találkozgatni velük. Először az elsővel találkoztam akit szeretek, vele vesztettem el és az első csókom is vele volt. Aztán a másikkal is taliztam, vele is volt minden. Hol az egyiknél, hol a másiknál aludtam meg töltöttem napokat. Mivel távkapcsolat mind2 ezért nem kellett attól félnem, hogy rájönnek. 2 hónapig ez ment. Addig undorodtam magamtól, de akkor sem akartam magamat megfosztani az örömöktől. Kiéltem magam testileg a másik fiúval, nem szeretném már vele folytatni mert az elsőt szeretem, és ő is ki tud elégíteni. Most 2 hónapja szakítottam a másikkal, csak a barátomra fókuszálok, ő nem sejti és valószínű már nem is fogja megtudni. Akkor már ne mondjam el neki ugye? Mert tudom, hogy dobna. Sok esélyt adott már más okokból, ezt nem tudná lenyelni. Inkább hagyjam, hogy soha ne tudja meg mi volt és vele maradhassak?

2021. nov. 15. 13:59
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ahhoz képest, hogy azt hittem majd leribizliz mindenki meg elmond minden rossznak ahhoz képest elég normális válaszokat kaptam. :)
2021. nov. 15. 14:58
 12/49 anonim ***** válasza:
56%
ne mondd el!
2021. nov. 15. 15:00
 13/49 anonim ***** válasza:
61%
ribi
2021. nov. 15. 15:03
 14/49 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon tévedsz, a büntudat sohasem fog elmúlni, minél jobban beleszeretsz és közelebb kerültük egymáshoz, annál rosszabb lesz. A barátod sokkal jobbat érdemel, és ezt Te is tudod. Ne hazudj tovább és légy őszinte, ne fecséreld szegény fiú idejét..Ha továbbra is titokban tartod a dolgot és vele maradsz, lehet nem most, hanem csak évek múlva, de mástól is megtudhatja, hogy megcsaltad. Ha valakit igazán szeretünk, akkor nem megyünk félre, szóval ez nem szerelem, egyszerűen csak bűntudat, mert ő volt az elsőd minden téren.
2021. nov. 15. 15:33
 15/49 anonim ***** válasza:
69%
Kerültök*
2021. nov. 15. 15:34
 16/49 anonim ***** válasza:
89%
Én azt nem értem minek akarod azt hazudni magadnak hogy ő az igazi, amikor írod hogy nem elég amit nyújt a szexben, és zavar az is hogy olyan az anyagi helyzete amilyen. Most attól hogy dobtad a másikat, szerinted hosszútávon emiatt nem fogsz ugyanúgy más karjaiban kikötni? A srácnak is hazudsz, meg magadnak is. Magadnak is hazudsz, meg neki is. Neked soha nem lesz elég, ő meg érzelmi roncsként fog kijönni a kapcsolatból mert azt hiszi valaki igazán szereti, aztán "ja boccs soha sem vonzottál eléggé, meg tudod csóró is vagy".
2021. nov. 15. 16:15
 17/49 anonim ***** válasza:
86%
Szóval nem azt a legfontosabb elmondani neki hogy megcsaltad, hanem legalább azt hogy nem működik vele a dolog. Amúgy egyikből következik a másik.
2021. nov. 15. 16:18
 18/49 A kérdező kommentje:
Hol írtam olyat, hogy nem elégít ki szexuálisan? Direkt leírtam, hogy ő is kielégít, nagyonis. De az elején a másik 1 fokkal jobban elégített ki (nem olyan sokkal), de ő csak szexuálisan izgatott meg a pénze. Az első meg szexuális is és érzelmi szinten adja ami kell nekem, viszont ő szegény, de ez már nem érdekel, nem az a fajta vagyok aki pénzre megy.
2021. nov. 15. 16:34
 19/49 A kérdező kommentje:
Na meg honnan tudná meg, hogy megcsaltam? Sehonnan. Senki nem tud róla, hogy kavartam azzal a sráccal, csak én meg a srác, még anyám sem tudja. És vagy 120 kilóméterre él egymástól a két fiú, honnan tudhatnának egymásról? Évek múlva meg már senkit nem fog érdekelni. Ennyike. Hülye lennék elveszíteni ha szeretem, az csak pillanatnyi megingás volt a kapcsolatunk kezdetekor, akkor nyilván még nem szerettem ennyire mint most hisz akkor még friss volt.
2021. nov. 15. 16:37
 20/49 anonim válasza:
20%
Szerintem Istennő vagy!!
2021. nov. 15. 16:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!