Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez köztünk a haverommal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez köztünk a haverommal?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó fiú barátom akivel kilencedik óta járok egy osztályba. Most vagyunk végzősök. Eddig nem is igazán foglalkoztam vele kb kilencedikben meg tizedikben, de tavaly amikor online oktatás volt egy csomót beszélgettünk és idén is most, hogy végzősök lettünk. Újabban ráadásul már randipartnereket is keresgél nekem és a legutóbb amikor sulis úszásoktatáson voltunk az osztállyal ültünk a vízben és azt mondta, hogy legjobb barátnőmmel pontozzuk az osztályba járó srácokat és amikor megkérdeztem, hogy vele mi lesz azt mondta őt nem kell. Ráadásul rákérdeztem, hogy mi igaz abból, hogy én tényleg tetszettem neki csak, mert nyáron mikor gyakorlaton voltunk két haverja is rákérdezett, hogy nekem tetszik e ő és amikor visszakérdeztem nem reagáltak semmit. Ráadásul a minap az uszodában sem reagált a srác akiről szó van. Tök rendes velem amúgy és mindig számíthatok rá bármi van is. Segít ha szükségem van rá és folyton megnevetett. Vele önmagam tudok lenni és olyanokról is tudok beszélni amiről mással nem. Nem tudom ez miért van. Volt már egy hasonló legalábbis azt hittem hasonló érzelmi fellángolásom, de az végül kiderült, hogy abszolút nem komoly. Ezt annak érzem. Ugyanakkor mi van ha ez egyoldalú? Mi van ha számára csak egy jó barát vagyok? Amivel nyilván nincs semmi gond ha ez a szituáció, mert nagyon kedvelem. Valaki tud esetleg tanácsot adni? Előre is köszönöm.

2021. nov. 11. 14:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hali. Én vagyok az a szokásos agybajommal. Kiderült, hogy az egyik haveromnak tetszik a legjobb barátnőm és az is, hogy én meg bele vagyok zúgva haverom legjobb barátjába (ő a Zoli). Jól megkavartuk az biztos. Közben a srác aki még nyáron tetszett (ő a Feri) szerintem van itt kérdés fent vele kapcsolatban az utóbbi pár hónapban feltűnően érdeklődik irántam. Ezt úgy kell érteni, hogy eddig csak elkérte a leckéket és utána lépett, most meg miután megkapta amit akar akár fél órán vagy egy órán keresztül is dumál velem. És a durva, hogy nem én kezdeményezem a beszélgetéseket mindig ő kérdez vagy érdeklődik. Ma is ugyanez volt. Nem tudom mik a szándékai ( a Ferinek), mert én úgy érzem már lezártam ezt kettőnk között. És közben én meg már fél éve egy másik srácba vagyok beleesve ( a Zoliba). Most mit csináljak? Tanács vagy valami van? Legjobb barátnőm szerint a Ferinek most esett le, hogy én nyáron akartam tőle valamit és lehet nem közömbös irántam és most ezért viselkedik velem így bár én nem tudom. Szerintetek mi van most?
2021. dec. 27. 15:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Most így látatlanban őszintén mégis mit vársz? Már így elolvasva egy óriási katyvasz az egész. Tőlünk várod most, hogy megmondjuk melyik csávóval gyere össze? Ezek a te érzéseid, mi nem látunk a fejedbe.

Kezdj el nyitni afelé a személy felé aki iránt vannak érzelmeid, pont. Ez a bele vagyok zúgva meg elég tömeggyártott dolog lehet, ha fél évente váltogatod a személyt.

De ha annyira szeretnél tibeti bölcsességet hallani tőlem, én azt mondom Ferinek adj egy esélyt. Elvileg éreztél valamit iránta ami ha tényleg valós volt most is benned van, oka volt annak, hogy anno belezúgtál. A gyerek meg lehet csak egy balek aki most realizálta tényleg mik voltak a szándékaid és/vagy ő is rájött, hogy akar téged aztán most lépett. Egy szó, mint száz: Go for Feri.

2021. dec. 27. 16:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Aki jobban klappol számodra, na azzal a személlyel szervezz valami közös programot, figyeld a reakcióit, és majd kiderül.
2021. dec. 27. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!