Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez köztünk a haverommal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez köztünk a haverommal?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó fiú barátom akivel kilencedik óta járok egy osztályba. Most vagyunk végzősök. Eddig nem is igazán foglalkoztam vele kb kilencedikben meg tizedikben, de tavaly amikor online oktatás volt egy csomót beszélgettünk és idén is most, hogy végzősök lettünk. Újabban ráadásul már randipartnereket is keresgél nekem és a legutóbb amikor sulis úszásoktatáson voltunk az osztállyal ültünk a vízben és azt mondta, hogy legjobb barátnőmmel pontozzuk az osztályba járó srácokat és amikor megkérdeztem, hogy vele mi lesz azt mondta őt nem kell. Ráadásul rákérdeztem, hogy mi igaz abból, hogy én tényleg tetszettem neki csak, mert nyáron mikor gyakorlaton voltunk két haverja is rákérdezett, hogy nekem tetszik e ő és amikor visszakérdeztem nem reagáltak semmit. Ráadásul a minap az uszodában sem reagált a srác akiről szó van. Tök rendes velem amúgy és mindig számíthatok rá bármi van is. Segít ha szükségem van rá és folyton megnevetett. Vele önmagam tudok lenni és olyanokról is tudok beszélni amiről mással nem. Nem tudom ez miért van. Volt már egy hasonló legalábbis azt hittem hasonló érzelmi fellángolásom, de az végül kiderült, hogy abszolút nem komoly. Ezt annak érzem. Ugyanakkor mi van ha ez egyoldalú? Mi van ha számára csak egy jó barát vagyok? Amivel nyilván nincs semmi gond ha ez a szituáció, mert nagyon kedvelem. Valaki tud esetleg tanácsot adni? Előre is köszönöm.

2021. nov. 11. 14:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyilván csak nem meri elmondani, hogy bejössz neki. Küldj több jelet neki!
2021. nov. 11. 15:01
 2/13 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2021. nov. 11. 15:06
 3/13 A kérdező kommentje:

1es Rendben megpróbálom. Akkor remélem, hogy nem keverem össze a jeleket.

2es köszönöm azt hiszem, de pontosan mihez is gratulálsz? Bocsánat, hogy kicsit értetlen vagyok.

2021. nov. 11. 15:17
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Ha mint nő tetszel neki, és nem csak bizalmas barát, akkor már soron kívül is keresné veled a kapcsolatot, randira hívna, külön programokra.
2021. nov. 16. 02:50
 5/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a tippet. Erre voltam kíváncsi. Mert én nagyon bírom őt és igazán jó barátom szóval nem gond ha ez ez marad. Elfogadom.
2021. nov. 16. 05:27
 6/13 A kérdező kommentje:
Egyébként bár tudom, hogy a négyes válaszoló mit reagált és hasznosnak is jelöltem a választ, de most megint karanténba kerültem és tőle kérem a leckét, ami mellesleg nem is annyira lényeg viszont eddig, amikor megköszöntem neki valamit mindig az a fura szívecske volt a reakciója💝 pontosan ez a szívecske. Most pedig újabban a fekete szív🖤 a reakciója valahányszor megköszönöm neki a leckét. Tudom, hogy valószínűleg nincs semmi különös oka, de pontosan miért van ez?
2021. nov. 26. 16:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet baj van az agyammal, de ide most a leginkább találó válasz az lenne, hogy meleg😂 Pontosan beleillene a sztoriba. De ha reálisan nézzük a dolgokat, valószínűleg nagyon szerelmes beléd, csak eléggé önbizalomhiányos/félős lehet ilyen téren
2021. nov. 26. 17:03
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi van vele és, hogy miért reagálja folyton ezt. Én elfogadom az előző válaszokat is és azt is amiket te most írtál csupán nem értem és ezért inkább kérdeztem.
2021. nov. 26. 18:19
 9/13 anonim ***** válasza:

Sose értettem ezt a kerülgessük a forró kását hozzállást.

Én amondó vagyok legközelebb ha kettesben lesztek kerek perec hozd fel a témát.

Kezdheted azzal, hogy mit gondol a jelenlegi kapcsolatotokról, aztán lassacskán rávezetheted arra, hogy te a jelenleginél többet érzel.

Sok sikert!

2021. nov. 27. 05:18
 10/13 A kérdező kommentje:
Rendben értem. Ugye a vicces, hogy én oltatlan vagyok ő pedig oltott szóval a karanténom miatt nem tudom mikor találkozunk legközelebb. De ha így alakul akkor lehet felhozom a témát. Köszönöm szépen a válaszodat.🥰🥰
2021. nov. 27. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!