Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez teljesen normális baráti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez teljesen normális baráti körben, vagy mire véljem?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, viszont 20-22 éves fiúk alkotják a baráti társaságom (persze van 1-2 lány is). Viszont az egyik személy a társaságban nagyon összezavar. Egyszer úgy csinál mintha undorodna tőlem, felelsz vagy merszből meg kellett puszilnom (persze nem szájon) és elkezdett fújogni. (lehet poénból de nekem rosszul esett) másnap pedig folyamatosan közeledik felém, sokszor el is mondja hogy jól nézek ki, az óriási társaságban mindig engem keres még a tekintetével is. Nem értem, ti tudtok következtetni valamire? Mintha váltogatná hogy érez irántam

2021. nov. 8. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
98%
Nem váltogatja, csak egy kis besz-ri, aki tette az agyát a játéknál. Kb. ő volt a legboldogabb a Földön mikor megkellett pusziljon.
2021. nov. 8. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha 14 éves lenne akkor oké, de így szörnyen gyerekes a viselkedésr. Amúgy ahogy az első is mondta, bejössz neki csak nem lépett túl ezeken a gyerekes dolgokon. Ne csodálkozz ha majd legközelebb a hajadat húzgálja aztán elszalad 🤣
2021. nov. 8. 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes módon szórakozik veled. Szerintem ez baráti körön kívül sem normális ebben a korban, de javítsatok ki, ha tévedek.
2021. nov. 8. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Infantilis hülye. Játszadozik veled, azt hiszi, menő lesz a haverjai előtt. Felejtsd el. Baráti körben így viselkedni növeli a bunkóságot.
2021. nov. 9. 06:03
 5/5 anonim ***** válasza:
34%
20 evesen fujjog ha megpuszilja egy lany, akkor vagy nagyon eretlen, vagy meleg a srac
2021. nov. 10. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!