Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek le kellene ráznom vagy teljesen normálisan, kedvesen beszélgetni vele?
Pár napja irt egy srac Facebookon, miután visszajeloltem kb rögtön, hogy mennyire tetszem neki, szép vagyok és van-e kedvem beszélgetni.
Én visszaírtam neki, hogy “nagyon köszönöm, igazán kedves vagy, de van barátom”
És tényleg ez az igazság, nem csak kifogás volt 😃
Erre kb csak az volt a válasza, hogy “attól még beszelgethetnenk” én mondtam, hogy nekem igazából mindegy
Utána kérdezett pár dolgot rólam, én válaszolgattam, de azért annyira nem voltam bőszavú, próbáltam viszonylag rövidre fogni
Na es a kérdés lényege, hogy nem tudom, hogy ilyen kezdés után (hogy ennyire nyíltan leírta az 1. Uziben, hogy igazából miért jelölt be) inkább kedvesen razzam le vagy ‘engedjem el’ azt, hogy ennyire bejovok neki és beszelgessek vele úgy, mintha egy (leendő) sima fiú haverom lenne, akinek nem tetszem?
Szerintetek?
Melyik a jobb döntés?
Múltkorában velem is volt egy ilyesmi
Annyi különbséggel hogy én úgy mondtam hogy van barátom hogy nem volt
Tudom hogy gáz volt de nem akartam a gyerekkel semmit se kezdeni
Egyébként mi is beszélgettünk egy ideig aztán nem nagyon írtam neki vissza
Tudom tudom szintén etikátlan volt ez tőlem
És végülis abbamaradt
Azt mondjuk túlzásnak érzem hogy emiatt a kapcsolatod is tönkremenne
Akkor beszélgess vele ha akarsz ha pedig nem
Akkor valahogy rázd le
Rázd le. Ne légy bunkó,de légy határozott és ha kell,tiltsd le.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!