Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nincs teljesen normáli...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs teljesen normális lány?

Figyelt kérdés
Vannak normálisabbak, vannak rosszabbak ezt tapasztalom. De még nem találkoztam volna olyannal aki teljesen őszinte lett volna, egy kicsit sem játszadozott volna, mellettem nem ismerkedett 20 palival... Mindenki így indít hogy ő sosem csinál ilyeneket, komolyan kapcsolatot keres, de mindig ez a vége.
2021. márc. 16. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Ha csak ilyen lányokkal találkozol akkor érdemes lenne máshol keresgélni
2021. márc. 16. 21:15
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

Te miért nem ismerkedsz több tucat csajjal egyszerre?

Sajnos a párkeresésben is érvényesül a kapitalizmus törvénye, kinálat kereslet, egy fiatal tini lányra óriási a kereslet mert szépsége csúcsán van rengeteg fiú férfi érdeklődik irántuk.

Hasonlóképp ha egy jó pasiról/fiúról van a lányokat nem tudja levakarni, valszinűleg nem vagy elég jó ezért nehézkes az ismerkedés

2021. márc. 16. 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Még egy tanács az írás nem túl lényeges,személyesen szoktak eldőlni a dolgok, mindenképpen találkozást kell elérned minél hamarabb, az hogy mit ír egy lány nem számít, egyik nap ezt másik nap azt, nincs kifejlődött személyiség sem elvek stb, a lényeg az hogy a talin hogy viselkedsz vele mit érez. Az írással nem nagyon lehet becsajozni maximum hogy elhivod talira és eljön, de ha csak irkál heteken hónapokon át abból rendkivül ritkán lesz valami, idődet vesztegeted
2021. márc. 16. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van
2021. márc. 16. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Vannak, én ismerek rengeteget, mert szerencsére vannak még olyanok akiket rendesen megneveltek
2021. márc. 28. 23:31
 6/7 anonim válasza:
Én sem ismerek.Az ismerősi körömben már az normális lánynak számít lassan,ha egy buliban nem teszi szét a lábát.Olyat hogy ne kavarna egyszerre több csávóval egy csaj,szerintem legenda.Viszont tippeket elfogadnék,hol lehetne normális lányokkal ismerkedni?!
2021. ápr. 5. 23:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagyon sok normális lány van. Ez egy kamu, hogy egyre kevesebb. Inkább csak egyre több az olyan lány, mint amit leírtál. Az a baj, hogy a mai társadalom előbb veszik észre az “olyan” lányokat. Bár szerintem mindenki úgy viselkedik, ahogy akar és ebbe nincs jogunk beleszólni vagy elítélni. Ha belegondolsz fiúkból is egyre több a “buliban kurok egy jót” féle srác. Ahhoz hogy találj egy normális lányt csak ki kell nyitnod a szemed és észrevenni másokat is. És amúgy kis mázli is kell hozzá.

-n

2021. ápr. 6. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!