Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem ezután a helyzetet a haverom hugával?
Én 17 vagyok, a barátom huga 16. Szülinapja volt és kicsit becsípett velünk aznap este. Később én kísértem haza mert haverom a barátnőjel maradt. Beszélgettünk, előtte is jóban voltunk mert fiatalabb korábban belém volt zúgva :D szóval az alkohol hatására, vagy mert el akarta mondani, de elmesélte a "legsötétebb" titkát. Kicsit felnőtt tartalom így itt nem írhatom le. De a kapcsolatunk megváltoztatta úgyérzem. legalábbis a róla alkotott képet egész biztosan.
nem akarok rá furán nézni, szóval hogyan rendezzem ezt magamban? beszélgessek vele erről újra vagy csak pár hétig ne menjek feléjük és a dolog kevésbé lesz friss?
Rólam haverok is tudnak mindent olyan téren. Egyik haverom azt is tudja, hogy milyen játékaim vannak és nekem nem fura ez. Ő meg úgymond örül, mert nincs benne ebben a világban és van kitől kérdezni ilyen téren.
Nem tudom, hogy mi az amit elmondott, de nekem pl az ilyenek nem titkok, csak szimplán nem említem meg mindenkinek, ha nem kerül szóba nem szoktam random dolgokat bedobálni, pl hogy figyi már én amúgy nagyon jól tudok heggeszteni. Nem jön az ilyen szóba általában, így ezt se tudják többen.
Lehet emiatt is nem ciki neki, mert nem nagy titok amúgy, csak te eddig nem tudtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!