Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudjam meg?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki tetszik nekem,ha lehet így írni kezdek bele esni. (De ő nem tudja ezt)

Viszont azt vettem eszre,illetve masok is körülöttem hogy próbál közelebb kerülni,egyre többet kérdezni rólam és tudni akar rólam is többet. Én ezt csak annak vettem hogy biztos erősebb baráti kapcsolatot akar velem,viszont masok szerint ez egyáltalán nem így van,nem tudom eldönteni,mit tudok tenni?

Felek kezdeményezni és megkérdezni is tőle barmi ahhoz hasonlót,beszelünk nap mint nap suliba,neten nem is nagyon szoktunk.

Szóval hogy tudnám meg hogy mit érez?várjak hogy valami legyen?

2021. nov. 3. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Tegyél ki instán storyba egy képet magadról, ilyen behúzósra tedd, aztán arra biztos fog válaszolni és így elkezdtek beszélgetni.
2021. nov. 3. 19:21
 2/3 anonim ***** válasza:

1.) Kezdeményezz te is nyugodtan, mondd el neki mit érzel. Ha ő is szeretne valamit akkor már el is kezdődik a dolog, ha meg nem akkor legalább tudod, hogy nem lesz semmi és hamar túl leszel rajta.

2.) Ha nem akarod te megtenni az első lépést, akkor teremts olyan helyzetet ahol ő megteheti. Kérdezd meg, hogy nem kísérne el valamilyen programra, pl. sétálni, hogy megnézzétek az őszi leveleket a parkban, vagy lefényképezni szürkületkor az égő mécseseket a temetőben, vagy bárhova ahol kettesben lehettek.

2021. nov. 3. 19:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. nov. 3. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!