Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudjam, hogy mit szeretne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy mit szeretne?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel már egy ideje beszélgetek. Nem kell hosszú időre gondolni.

Szóba jöttek többször is a komolyabb témák.

Azt mondta nekem, hogy velem tudna tervezni hosszabb időre mivel hasonló beállítottságú mint én. Gyakran értünk egyet.

Nem volt még hosszú kapcsolata, a leghosszabb 4 hónapig tartott...

Illetve azt is mondta, hogy egyszerre csak egy lánnyal szokott beszélni, mert nem akar egyszerre többet "szédíteni".

Nem értem mit akar tőlem, szerintem nem igazán tetszek neki. Ez az egyszerre csak egy lánnyal beszélek dolog meg szerintem kizárt...

Honnan tudhatnám, hogy mit akar? Kapcsolatot, vagy csak beszélget?

A szexről úgy vélekedik, hogy képes várni sokat ha szeret engem.

Plusz mondta már, hogy ha úgy alakulna (hogy együtt lennénk) akkor ez lenne meg az lenne, miket szeretne csinálni.

Nem tudom, miből döntsem el, hogy komolyan gondolja-e vagy sem.

Kicsit össze vagyok zavarodva, nem szeretnék koppanni.

Provokatív válaszokat nem kérek.

A segítséget előre is köszönöm.

2021. febr. 14. 11:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatot szeretne, elég erős utalásokat ad rá. Mi miatt nem hiszed el, vagy miért vannak benned kételyek?

Egyébként ha nem lenne ennyi és ilyen szintű utalás rá, akkor is nyugodtan meglehet vele beszélni, megkérdezni tőle hogy ő hogy lát téged, mennyire gondolkodik kapcsolatban, megmondani neki hogy te lassan szeretnél haladni/ismerkedni (ha szimpatikus) és hasonlók.

Ha arra gondolsz, hogy félsz hogy csak szexet akar, azt nem látod előre. Lehet most azt mondja hogy várna, mert tudja hogy azt akarod hallani, de lehet tényleg megtenné és nincs vele gondja. Neked kell érezned mennyire megbízható ember, leszűrni a viselkedéséből hogy milyen lehet, időt adni magatoknak (ezen segítenek a randik és a fokozatos ismerkedés), illetve ugyanakkora szavad van a kapcsolatban, azaz mondj nemet a szexuális közeledésére, amíg nem állsz készen. Hiába lesztek együtt, nem kell belemenned semmibe, ha nem akarod. Ha tovább ismerkednél mint ő, pedig ő már csókolózna és összejönne veled, azt sem kell elfogadnod, ne félj kiállni az érzéseidért, magadért.

Ugyanúgy ha nem szimpatikus, nem szeretnél komolyabb dolgot tőle vagy nem bízol benne, akár eleve nem akarsz ismerkedni, akkor megmondani hogy ne haragudjon, de te most nem keresel partnert.

2021. febr. 14. 12:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Akkor tudod meg pontosabban, hogy mit akar, ha ezután is találkozgattok, beszélgettek erről-arról (mindenről), mert így ismeritek meg egymás nézetét az élet dolgaira. Idővel aztán kialakul egy kép egymásról, ami vagy összehangolt lesz, vagy nem. Az első a jó.
2021. febr. 14. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!