Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy átver-e?
Sziasztok..
lany vagyok.. volt egy masfel eves kapcsolatom.. 5 honapja vege lett, de tartottuk a fiuval a kapcsolatot.. es kb 2 honapja mar sokat kuzdottem erte de hiaba mert aztmondta hogy o mar csak baratnal tobbet nem akar tolem.. nagyon magamalatt voltam es kb 2-3 hete elkezdtem beszelgetni a haverjaval o nagyon kedves volt velem.. osszejottunk :/ de benne is csak azt a fiut kerestem igy szakitottunk.. tegnap ramirt az a fiu akiert sokat kuzdottem hogy sokat gondolkozott kettonkon es hogy nagyon szeret stb.. es en attol felek hogy ebbe az egeszbe a haverja keze van benne.. hogy csak tesztelni akarnak engem hogy most szakitottam a haverjaval es hogy mar futnek e vissza hozza? Es lehet hogy nem is gondolja komolyan amit tegnap irt, hanem ott rohognek a kepernyo elott hogy el hiszem e vagy nem :(
Tanacsokat szeretnek kerni toletek hogy hogyan tudnam kideriteni hogy tenyleg szeret meg es komolyan irta, vagy csak a haverjaval szorakoznak? Elore is koszonom
Mindkét fiút hanyagolnám. Mindkettővel szakítottál, én is attól tartok, hogy próbára akarnak tenni.
Ne hagyd, inkább keress majd egy harmadik fiút (aki nem haver)!
#2 vagyok
#1 nehogy azt hidd hogy a kérdezőnek nem fog simán a szemébe hazudni,az ember simán a szemedbe hazudik, ha arról van szó hogy érvényesíteni tudja az akaratát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!