Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Keressek egy lányt valaki tud...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressek egy lányt valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Mai nap beszéltem vele Anotalkon és nagyon szimpatikus volt csak nálunk áramszünet lett és elment az internet. Ha jól emlékszem Lau a neve 21 éves és Budapesten lakik és pékségben dolgozik szemüveges hosszú barna haja van és viszonylag magas 174 cm.

2021. nov. 3. 10:48
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Kérdező 10es vagyok lehet privit írni?
2021. nov. 5. 10:28
 22/27 anonim válasza:
Persze nyugodtan.
2021. nov. 5. 10:31
 23/27 anonim ***** válasza:
20 de azért jól elbeszélgettünk anotalkon. Barátok lehettünk volna.
2021. nov. 5. 11:46
 24/27 anonim ***** válasza:
21, mi van, rányomulsz? Xd Ennyire szánalmasan itt akarsz párt találni mert a valóságba nem kellesz senkinek. Már az se tetszett, hogy olyan irigy voltál rám amiért én kellettem neki és én eldobtam. De tied a pálya cicamica. Hajrá! 😏 Csak aztán ne küldj neki képet mert rólad is kirakja ide gyakorira. Neked meg a ronda képedre nem kiváncsi senki. Xd
2021. nov. 5. 11:49
 25/27 anonim ***** válasza:
Amúgy is gondolom most mindennek elmondasz a kérdezőnek úgy, hogy nem is ismersz, de ahhoz gyáva vagy, hogy nekem mondd meg a véleményemet rólam. Óvoda...🤦‍♀️ Az ilyen embereket mindig is lenéztem és szánalomkeltők, akik a hátad mögött ugatnak rólad, neked meg hallgatnak. Ennyire félsz tőlem?😂
2021. nov. 5. 11:54
 26/27 anonim ***** válasza:
Túl sok az ,,és " kérdező.
2021. nov. 7. 07:43
 27/27 anonim válasza:
Na sikerült megtalálni?
2021. nov. 19. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!