Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressek egy lányt valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Mai nap beszéltem vele Anotalkon és nagyon szimpatikus volt csak nálunk áramszünet lett és elment az internet. Ha jól emlékszem Lau a neve 21 éves és Budapesten lakik és pékségben dolgozik szemüveges hosszú barna haja van és viszonylag magas 174 cm.2021. nov. 3. 10:48
1/27 anonim válasza:
Törölték a másik kérdést. Na itt is írok akkor. Én vagyok az.
2/27 anonim válasza:
Törölték a másik kérdést. Na itt is írok akkor. Én vagyok az.
3/27 anonim válasza:
2 miért utánzol amikor nem te vagy az? Mit hazudozol? Úgyis kiderül ha privátba beszéltek, hogy nem te vagy az, rá fog jönni mert fogalmad sincs miről beszélgettünk. :) Szóval ha pofára esést akarsz akkor nyugodtan, hülye troll.
4/27 anonim válasza:
3 miért utánzol amikor nem te vagy az? Mit hazudozol? Úgyis kiderül ha privátba beszéltek, hogy nem te vagy az, rá fog jönni mert fogalmad sincs miről beszélgettünk. :) Szóval ha pofára esést akarsz akkor nyugodtan, hülye troll.
7/27 anonim válasza:
:) Ez tetszett, hogy így csapdába csaltalak.
8/27 anonim válasza:
Hát gratula ha onnan akarsz lányt keresni.
Amúgy lehet hogy kamu.XD
19/L
9/27 anonim válasza:
Én nem voltam kamu, de lelépett. :( Valani hülye módon bosszút àlltam valami miatt, és utána még ő kért bocsánatot, majd törölte a fiókját. XD Szóval már nem aktuális neki, nem akar velem beszélni tobbet. Gondolom a gyakorira is csak miattam regisztralt, ezert torolte utana egybol. Xd
10/27 anonim válasza:
Wow. Akkor ha jól értem van egy srác aki mindent megtesz, hogy megtaláljon és meg is talál te meg bosszút állsz rajta? XD Az nem semmi. A srác meg lehet hogy romokban van otthon .
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!