Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Keressek egy lányt valaki tud...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressek egy lányt valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Mai nap beszéltem vele Anotalkon és nagyon szimpatikus volt csak nálunk áramszünet lett és elment az internet. Ha jól emlékszem Lau a neve 21 éves és Budapesten lakik és pékségben dolgozik szemüveges hosszú barna haja van és viszonylag magas 174 cm.

2021. nov. 3. 10:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

10, joggal alltam bosszút, még amiatt amiket anotalkon mondott. Nem volt annyira ártatlan amilyennek tűnt.

És mivel nem tudsz semmit ezért inkább ne ugass bele, gondolom irigy vagy, hogy én ilyen fontos voltam egy srácnak amilyen te nem. :P

De mivel nem tudod a háttérsztorit ezért inkább ne okoskodj. Köszcsi. :)

2021. nov. 4. 09:46
 12/27 anonim ***** válasza:

Amúgy én már csak ilyen jégkirálynő vagyok, összetöröm a fiúk szívét.😌 De te is ezt tennéd ha annyi rajongód lenne mint nekem és mindig nyomulna rád valaki.

Persze nyilvan csak annak töröm ossze a szívét aki rászolgált. Hát ő bőven.

2021. nov. 4. 09:48
 13/27 anonim válasza:

Nem tudom háttér storyt az igaz. Viszont irigy egyáltalán nem vagyok, mert nincs mire.

Kérdező ha véletlen látod ezt szerintem örülj, hogy eltüntél. Én is ezt tettem volna. XD

2021. nov. 4. 10:11
 14/27 anonim válasza:
Köszönöm a megerősítést
2021. nov. 4. 11:14
 15/27 anonim válasza:
Nagyon szívesen ☺️
2021. nov. 4. 12:02
 16/27 anonim ***** válasza:

13, na ezaz, akkor mit okoskodsz itt ribi? Xd

Nagy ész nem lehetsz.

2021. nov. 4. 14:21
 17/27 anonim válasza:

Én írtam ki a kérdés és tényleg töröltem a profilt mert nem gondoltam hogy ehhez ennyien hozzászólnak még.

8as tényleg nem volt kamu

10es egyáltalán nem vagyok összetörve XD az én döntésem volt és ennyi

Köszönöm mindenkinek aki segített valamilyen formában

2021. nov. 5. 07:16
 18/27 anonim ***** válasza:
17, azért azt hittem nem rázol le ilyen könnyen ha már megtaláltál. Megérdemelted amit kaptál, ez így volt fair azok után, tudod. De ettől még nem kellett volna hogy megszakítsd velem a kapcsolatot. De te tudod, pótolható vagy. Xd Csak ha ilyen könnyen megsértődsz úgy, hogy jogosan kaptad akkor nem értem miért kerestél ilyen sokáig ha egy ilyen után már nem kellek. Mindegy.
2021. nov. 5. 09:49
 19/27 anonim ***** válasza:
Igaz, az ő döntése volt. Ezért mondom, hogy a 10eske ne ugasson bele abba amiről nem is tud mi volt meg hogy volt. Xd
2021. nov. 5. 09:50
 20/27 anonim válasza:
Lehet hogy megsértődésből volt, de hogy ha azt írod, hogy nyomulok és van más akivel kezd alakulni valami akkor nincs értelme maradni. Megértetem a szitut azért léptem le. De ha pótólható vagyok akkor örülök legalább nem vagy egyedül.
2021. nov. 5. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!