Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Offolsz valakit aztán bejelöl a barátnője? (F)
Tetszettem egy lánynak , de nekem ő nem jött be, szépen leírtam neki finoman hogy nem illünk össze. Másnap a legjobb barátnője bejelölt, aki viszont nem biztos hogy egy rossz party lenne. Miért jelölt szerintetek?
a) bosszút akarnak állni, meg akarnak szivatni
b) bejössz neki, és mikor látta hogy a barátnője lemondott ,kezdeményezett egy jelöléssel
Nőként mondom, hogy bármelyik lehet. Lehet a bosszú is, de lehet egy komoly ismerkedés is.
Adj neki egy esélyt, jelekre figyelni. Ha meg bosszú lenne húzd meg :D
Nekem a tapasztalatom a bosszú, elkezdtünk dumálgatni a barátnőjével és később kiderült hogy szivatott csak, hülyét akartak csinálni belőlem. Nem biztos hogy itt is ez lesz, de érdemes számolni vele.
Egy értelmes barátnő nem fog rögtön rárepülni az offolt barátnőjének a kiszemeltjére, gyanítható hogy ott valami gáz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!