Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Offolsz valakit aztán bejelöl...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Offolsz valakit aztán bejelöl a barátnője? (F)

Figyelt kérdés

Tetszettem egy lánynak , de nekem ő nem jött be, szépen leírtam neki finoman hogy nem illünk össze. Másnap a legjobb barátnője bejelölt, aki viszont nem biztos hogy egy rossz party lenne. Miért jelölt szerintetek?

a) bosszút akarnak állni, meg akarnak szivatni

b) bejössz neki, és mikor látta hogy a barátnője lemondott ,kezdeményezett egy jelöléssel

2021. nov. 1. 14:13
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
talán b terv, de inkább deritsd ki!
2021. nov. 1. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
ha tetszik, beszélgess vele nyugodtan
2021. nov. 1. 14:17
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Mondanam,hogy hasznald ki a helyzetet es huzd meg, de akkor sok negativot kapnek az biztos. Szoval vidd el vacsorazni es mutasd meg neki,hogy milyen jo vagy es 0 fog a legjobban meglepodni.
2021. nov. 1. 14:26
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Nőként mondom, hogy bármelyik lehet. Lehet a bosszú is, de lehet egy komoly ismerkedés is.

Adj neki egy esélyt, jelekre figyelni. Ha meg bosszú lenne húzd meg :D

2021. nov. 1. 14:35
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

Nekem a tapasztalatom a bosszú, elkezdtünk dumálgatni a barátnőjével és később kiderült hogy szivatott csak, hülyét akartak csinálni belőlem. Nem biztos hogy itt is ez lesz, de érdemes számolni vele.

Egy értelmes barátnő nem fog rögtön rárepülni az offolt barátnőjének a kiszemeltjére, gyanítható hogy ott valami gáz van.

2021. nov. 1. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Öhm, mindkét opció lehetséges meg még több is. Ha az van húzd meg, ha hagyja magát akkor a barátnője nem sokat számít neki és tuti meg fogja utálni az offolt csaj, de jogosan.
2021. nov. 2. 00:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis barátnő lehet...
2021. nov. 4. 07:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Valami valtozas? Talalkoztal vele?
2021. nov. 4. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!