Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem bejövök a csajom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem bejövök a csajom barátnőjének. Viszont nem tudom hogy mondjam el. Nem akarok én lenni az aki tönkre teszi a barátságukat . Ötlet? 17/F

Figyelt kérdés
1 éve vagyok együtt a barátnőmmel és mondhatni boldogok vagyunk. Viszont van egy legjobb barátnője R. Eddig R is kapcsolatban volt de nemrég szakítottak és azóta furán viselkedik velem. Van hogy hármasban lógunk együtt és mikor barátnőm nem figyel R rámászik. Már beszéltem a csajjal de olyan mintha a falnak beszélnék. Félek ha elmondom a barátnőmnek a összetörik emiatt vagy engem fog okolni és szakit velem. Hogy közöljem finoman?
2021. júl. 15. 09:15
 1/4 anonim válasza:
100%
És R.-el próbáltál már beszélni a dologról? Nem lehet, hogy csak te érzed úgy, hogy rádmászik, közben meg csak törődésre van szüksége a szakítás után? Én tuti előbb vele beszélnék, ha kínosnak érzed lehet ilyen burkoltan viccesen. Ha ezen túl vagy és tuti, hogy rád akar mászni, te pedig nem szeretnél tőle semmit, akkor pedig szimplán meg kellene mondani R-nek. Én tuti így kezdeném. Ha ebből nem ért, akkor pedig muszáj leszel rávenni magad, hogy elmondd a barátnődnek.
2021. júl. 15. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az első jól leírtam, de hogy érted azt, hogy "mondhatni boldogok" vagytok?
2021. júl. 15. 10:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Mostanában voltak kisebb-nagyobb veszekedéseink de én szeretem a barátnőm és boldog vagyok vele.
2021. júl. 15. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy ezt mondom, de nem lehet egy túl erős kapcsolat, ha ennyit nem tudsz a barátnőddel megbeszélni. Mondd meg neki, hogy érzésed szerint az R nevű barátnője rád akar mászni, ezért legyen szíves beszéljen vele. Ennyi.
2021. júl. 15. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!