Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen letiltott volna?
Elnézést, hogy ide, csak választ szeretnék kapni.
Tehát messengeren írtam, az üzenet kézbesítve lett, tehát pipa van a körben, viszont azt írja, hogy az illető 9! órája nem volt elérhető. Ez azért fura mert általában egésznap a kezében van a telefon reggeltől estig, letiltott volna?
Ha valaki letilt, akkor a beszélgetésetekben van egy sáv legalul, ami azt írja, hogy:
Ő nem érhető el a Messenger alkalmazásban.
Elmondom a saját esetem, hátha valakinek segít. Többféle módon láthatod, ha tiltott.
Ha tiltotta a profilod FBn és Messengeren, akkor látod ezt a szöveget hogy: Ez a személy a Messengeren nem érhető el. És úgy tudom a profilképét sem látod, bár ebben nem vagyok biztos, viszont ez akkor is megtörténhet, ha felfüggesztette a fiókját pár napra.
Másik: ha csak Messengeren tilt. Akkor tudsz neki írni, látod a profilképét, olyan lesz, mintha csak nem lenne online, fehér hátterű kék pipát látsz majd. Tehát ha a pipa kék hátterű, akkor nem tiltott. Bár persze utána tilthatott, ezt úgy derítheted ki, ha megint ráírsz és nagyon sokáig fehér hátterű a pipa, na akkor lehetséges, hogy tiltott.
Sajnos ezek biztosan így vannak, próbálgattam mert nekem is hasonló a problémám.
Igen, csak itt még a kéretlenbe sem kerül át, mint a figyelmenkívül hagyásnál, olyan mintha nem is küldött volna semmit.
Sajnos a napokban tesztelem egy csaj miatt, egy kamuprofil és a sajátom segítségével, én is meglepődtem amikor láttam hogy a sima Messenger tiltásnál fehér hátterű pipát ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!