Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen letiltott volna?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen letiltott volna?

Figyelt kérdés

Elnézést, hogy ide, csak választ szeretnék kapni.

Tehát messengeren írtam, az üzenet kézbesítve lett, tehát pipa van a körben, viszont azt írja, hogy az illető 9! órája nem volt elérhető. Ez azért fura mert általában egésznap a kezében van a telefon reggeltől estig, letiltott volna?

2021. okt. 30. 11:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ha valaki letilt, akkor a beszélgetésetekben van egy sáv legalul, ami azt írja, hogy:

Ő nem érhető el a Messenger alkalmazásban.

2021. okt. 31. 00:32
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem tudnál írni neki, és nem látnád a profilját sem. Nem tiltott le
2021. okt. 31. 01:08
 13/21 anonim ***** válasza:
A tiltás közben nem tudsz írni az illetőnek, de mivel tudtál neki írni és még ráadásul az üzeneted kézbesítve is lett nála, így erősen biztos lehetsz abban, hogy nem tiltott ő le téged.
2021. nov. 1. 20:39
 14/21 anonim ***** válasza:

Elmondom a saját esetem, hátha valakinek segít. Többféle módon láthatod, ha tiltott.

Ha tiltotta a profilod FBn és Messengeren, akkor látod ezt a szöveget hogy: Ez a személy a Messengeren nem érhető el. És úgy tudom a profilképét sem látod, bár ebben nem vagyok biztos, viszont ez akkor is megtörténhet, ha felfüggesztette a fiókját pár napra.

Másik: ha csak Messengeren tilt. Akkor tudsz neki írni, látod a profilképét, olyan lesz, mintha csak nem lenne online, fehér hátterű kék pipát látsz majd. Tehát ha a pipa kék hátterű, akkor nem tiltott. Bár persze utána tilthatott, ezt úgy derítheted ki, ha megint ráírsz és nagyon sokáig fehér hátterű a pipa, na akkor lehetséges, hogy tiltott.

Sajnos ezek biztosan így vannak, próbálgattam mert nekem is hasonló a problémám.

2021. nov. 6. 07:03
 15/21 anonim ***** válasza:
A tiltás által nem látod az elérhető állapotát, megszünik az ismerős viszonyotok, nem tudod felkeresni a profilját és ha írni akarnál neki, ott lesz a beszélgetésetekben legalul egy sáv, ami azt írja: Ő nem érhető el a Messenger alkalmazásban.
2021. nov. 6. 13:12
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez nem teljesen igaz. Amennyiben CSAK a Messengeren tilt le, FBn nem és mondjuk ismerősök vagytok úgy még az ismerősi viszony sem szűnik meg, viszont üzenetet küldeni nem tudsz neki,végig a fehér hátterű pipa lesz, mintha nem lenne netközelben, viszont az ezidő alatt küldött üzeneteket sem kapja meg. Épp most próbáltam magamnak egy kamuregemmel, utolsó előtti voltam.
2021. nov. 6. 14:02
 17/21 anonim ***** válasza:
Tehát a messenger tiltásnál szinte ugyanaz van, mint az Üzenetek figyelmenkívül hagyásánál, hogy akkor is csak üres fehér pipa van az üzenetnél és nem kézbesítődik az üzenet, ergó az is olyasmi, mintha nem lenne netközelben az illető.
2021. nov. 6. 14:47
 18/21 anonim ***** válasza:

Igen, csak itt még a kéretlenbe sem kerül át, mint a figyelmenkívül hagyásnál, olyan mintha nem is küldött volna semmit.

Sajnos a napokban tesztelem egy csaj miatt, egy kamuprofil és a sajátom segítségével, én is meglepődtem amikor láttam hogy a sima Messenger tiltásnál fehér hátterű pipát ír.

2021. nov. 6. 14:58
 19/21 anonim ***** válasza:
Meg a messenger tiltásnál azt is tapasztaltam, hogy még a történeteket sem, azaz napokat sem mutatja ki egyik félnek sem.
2021. nov. 6. 15:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Ezt mondjuk nem tudom, mert engem tiltott Messengeren, meg törölt FBn mint ismerőst, de ott nem tiltott. Én meg kamureggel nem próbáltam, mert akiről szó van amúgy se sok történetet rak ki, meg nem ismerős, így nem látnám. Viszont van benne logika, mert ha csak Messengeren tilt valaki és látod a sztoriját akkor gondolni lehetne belőle hogy tiltott, mert közben netközelben kellett lennie hogy felrakja, közben a pipa meg fehér hátterű a beszélgetésben.
2021. nov. 6. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!