Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Letiltott barmi ok nelkul?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltott barmi ok nelkul?

Figyelt kérdés
A sraccal mar tobb mimt egy honapja beszeltunk mire semmi ok nelkul elkezdett ignoralni. Az volt az utolso uzenete hogy "nehez megmagyarazni es amugyse hinnel nekem" erre irtam hogy "mi a baj" meg hogy "legalabb ird le mi tprtent es zarjuk le az egeszet" de semmi. Meg csak meg se nezte. Utana egyszer a semmibol letiltott. Instan es messengeren is. Meg steamen is "kijelolt". Csak snapen nem amit nem nagyon ertek. Nem szeretnem zaklatni de nagyon faj hogy igy magyarazat nelkul "elhagyott". Egy tok jo kapcsolatkent indult, nagyon jol megvoltunk, mindennap irpgattunk egymasnak es csak igy bumm. Ertem en ha talalt valaki jobbat vagy csak megunt de legalabb leirhatta volna mielott letilt vagy elkezd ignoralni. Valamo tipp?

2020. ápr. 1. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Felesleges tippelni, hiszen csak ő tudja a miértjét...Lépj tovább, ez amúgyis csak virtuális "kapcsolat" volt.
2020. ápr. 1. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

Szó nélkül egyszerübb otthagyni valakit, mintsem megmagyarázni azt, hogy miért is.

"nehez megmagyarazni es amugyse hinnel nekem" ez a legegyszerűbb lerázós szöveg..

Ha esetleg nem írna, akkor tényleg próbáld meg elengedi, tudom hogy ebben inkább csak az a fusztráló, hogy miért rázott le és nem is az, hogy ott hagyott.

Ha esetleg írna, mert szállt belé egy kis bátorság, remélem megtudjátok beszélni, bár egy ilyen után én nem alapoznék rá.

(Szerintem ne keresdd már, hisz két helyen is letiltott.)

2020. ápr. 1. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
Lépj tovább, sírást hagyd abba
2020. ápr. 1. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Én a helyedbe nem foglalkoznék vele többet. Szerintem ez csak egy jó lerázós szöveg volt tőle. Ahogyan írták így a legkönnyebb "ejteni" valakit. Ha többet szeretett volna, akkor vagy elmondja vagy később ha készen áll rá, akkor közli ezt veled (ha egyáltalán igaz amit írt, habár én kétlem). :(
2020. ápr. 1. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:
45%
Bejöttél neki csak nem merte közölni meg nem bízott abban, hogy neked bejön, ezért inkább lelépett és próbál elfelejteni. Semmi más indok nincs mögötte.
2020. ápr. 2. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!