Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor letiltott vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor letiltott vagy bugol a Tinder?

Figyelt kérdés

Miért tűnnek el mindig a párjaim tinderen? Most beszélgettem egy lánnyal és beszóltam neki valamit de nem komolyan? Zenéről volt szó hogy milyet hallgatott és mellé beszóltam valamit.

Válaszolt is rá,félig láttam az üzit mert nem volt időm megnyitni, szóval nem hinném hogy besértődött ha már visszaírt rendesen, érti a poént... Mire oda jutottam hogy az megnyissam az üzit már nem volt ott. És nem első csaj akivel ez történik. Lehet az hogy valami baj van a Tinderrel? Újratelepitettem már, relogoltam is de semmi

2019. nov. 11. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Nalam is volt ilyen,toroltem is utanna.
2019. nov. 11. 18:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Milyen? Bug?
2019. nov. 11. 18:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez akkor bug vagy letiltanak a lányok?
2019. nov. 11. 18:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs,de valoszinu tiltanak ilyenkor.
2019. nov. 11. 19:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Sehogy sem lehet már megkeresni akkor?
2019. nov. 11. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Tiltanak
2019. nov. 11. 23:16
 7/8 A kérdező kommentje:
De akkor mi értelme volt válaszolni arra a kérdésemre hogy milyen zenét hallgatott, hogy ha még meg se várja hogy megnyissam az üzit de már letilt
2019. nov. 11. 23:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet újra végignézte a képeidet és mégse jössz be neki.
2019. nov. 12. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!