Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen letiltott volna?
Figyelt kérdés
Elnézést, hogy ide, csak választ szeretnék kapni.
Tehát messengeren írtam, az üzenet kézbesítve lett, tehát pipa van a körben, viszont azt írja, hogy az illető 9! órája nem volt elérhető. Ez azért fura mert általában egésznap a kezében van a telefon reggeltől estig, letiltott volna?
2021. okt. 30. 11:13
2/21 anonim válasza:
Ha a kör üres, de van benne pipa akkor van rá esély hogy letiltott.
3/21 anonim válasza:
Jobban is tette, hát úgy beszélsz róla, mint egy patkányról... az ilyen?
4/21 A kérdező kommentje:
#3 nem tudom melyik kérdést olvasod...
2021. okt. 30. 12:17
5/21 anonim válasza:
Nem tiltott le.
Megjelenik a profilja facebbokon? Nincs letiltva.
6/21 anonim válasza:
Egyébként miert kellene egesz nap a kezeben lennie? Lesz olyan iw, hogy valamikor egesz nap nem lesz fent...
7/21 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a dolgot, hogy likeolom a saját üzenetem és nem tűnt el, meg azóta volt elérhető, szóval valószínű nem tiltott le csak olyat mondtam ami nem tetszett.
#6 pont hogy az a normális ha nincs a kezében, de én ismerem annyira, hogy tudom, hogy rajta lóg egész nap ezért volt gyanús.
2021. okt. 30. 16:21
8/21 anonim válasza:
Én is letiltanálak ha ilyenen pattognál, hogy hány órája voltam elérhető.
9/21 anonim válasza:
És? Én is sokat netezek, de ha kirándulok, sportolok, gyorsan telik az ido pl
10/21 A kérdező kommentje:
#8 de te nem vagy a barátnőm, meg reméljük olyan sértődékeny se. Én csak aggódok mert van hogy rájön az ötperc és jól besértődik. Namost ha letilt, akkor még csak utánajárni sem tudok, hogy mit szúrtam el.
2021. okt. 30. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!