Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az probléma, ha egy lány 19 évesen szűz?
Figyelt kérdés
Az osztálytársnőim folyton szekálnak, hogy:"miért nem dugsz egy nagyot? Jó alakod van, bárkit megkaphatnál." Tudniillik volt már nem egy barátom, pont a szex miatt mentünk szét, azért, mert korábban teljesen elzárkóztam előle, később pedig időt kértem, nem feküdtem senki alá azonnal. Egy csomó fiútól hallom, hogy megfektetnének, hosszú, barna hajam van, 170 centihez vagyok 50 kiló, szép, C-s kosárral, szóval az alakommsl nincs gond. Ez probléma? Tényleg ciki, ha valaki ennyi idősen még szűz?2021. okt. 24. 17:51
12/29 anonim válasza:
Nem szerinted még nem jött el az ideje, akkor örülj neki. A fiúk (de a lányok is) el-elmondják, hogy melyik lány (fiú) kapható könnyen arra aztán olyan szemszögből is tekintenek.
13/29 anonim válasza:
Dehogy ciki. Én meg házasságig várok. Na és? Nekem nem ciki. Hogy más mit mond az nem érdekel. 18L
17/29 anonim válasza:
Én 25 éves és lány mindig szűz
Nem kérek privátokat :)
18/29 anonim válasza:
Nem gond, de a petting fogalma meg van? A szex előtt hasznos le abban is jónak lenned. Nem utolsó sorban tudnod hogy neked mire van szükséged mire egy srác letolja a bugyidat.
Ezekkel hogy állsz?
19/29 A kérdező kommentje:
Nem, a pettinggel sem vagyok tisztában
2021. okt. 25. 14:06
20/29 anonim válasza:
Hát én 22 vagyok férfi és szűz.Szerintem semmi baj sincs vele,mert jelenleg nagyon időm sincsen kapcsolatra,mert tanulok és dolgozok.Ha majd ott tartok,akkor a megfelelő személlyel csinálni fogom.Meg én mindig elterelem azzal,hogy már annyiszor basztam rá és basztak meg matekkal,hogy már rég nem vagyok szűz...(Éljen az analízis...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!