Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni 16 évesen?
Sziasztok! Igen nehéz dolgom van, mert olyan iskolába járok, ahol néhány lány fordul meg, de egyik sem szimpatikus...ráadásul sokkal idősebbek nálam...Az iskolán kívül tűzoltóságra és a belvárosba járok el heti egyszer! A tömegközlekedésen mindig szerencsétlen vagyok, mert pont nem látok szimpatikus lányt :/ Ilyen helyzetben mit lehet csinálni? Azt hozzáteszem, hogy a haverjaim, nem megbízhatóak, csupán három igaz barátom van, de egyiknek van barátnője és nem szeretném őt abajgatni, a másik barátom nem érdekli a lányok, a harmadik meg olyan lányokat szeretne, akikkel rögtön ágyba bújhat! Ezért úgy döntöttem, hogy nem keresek tovább, hanem várok a lányra, hanem, ha meglesz a pillanat, akkor majd lecsapok rá, de szeretném látni, hogy ő is érdeklődik kicsit felém...habár tudnom, nincs erre sok esély, de pozitív vagyok és úgy állok neki, hogy amilyen "elrontott" vagyok, úgy nekem is lehetnek esélyeim! Hiányzik annak az érzése, hogy ölelgetek egy lányt,megosztom az örömeimet vele és próbálok neki örömet szerezni, hogy emlékezzen rám mindig!
De ezért próbálok kitartani, ha már egyedül is, de nem adom fel és kitartok.
Szerintetek, ha ezeket végrehajtom és minden nap törekszem rá, hogy mosolyogjak, járjak nyitott szemmel, legyek kedves, őszinte és segítőkész, megértő, akkor lehet nekem is esélyem a lányra?
De aranyos :D
Igen, ezek bejöhetnek. Viszont ha meg tudsz nevettetni egy lányt akkor nyert ügyed van :)
Legyél laza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!