KezdƑoldal » Tini pĂĄrkapcsolatok » EgyĂ©b kĂ©rdĂ©sek » Mit jelen?: 💙💜💙💜💙💜

Figyelem! A Tini pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei 16 Ă©ven felĂŒli lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Mit jelen?: 💙💜💙💜💙💜

Figyelt kérdés
Nem kérek megkövezést, szimplån nem tudom mit jelent és mostanåban gyakran låtom.
2021. okt. 24. 12:47
1 2
 11/12 anonim ***** vĂĄlasza:
Az égvilågon bårmit jelenthet. Az a legegyszerƱbb, ha megkérdezed.
2021. okt. 25. 00:00
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/12 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

MĂĄr nem emlĂ©kszem teljesen, de volt egy exem aki ezeket a szĂ­veket nagyon komolyan vette Ă©s megsĂ©rtƑdött mikor jĂĄrtunk Ă©s kĂŒldtem neki egy kĂ©k szĂ­vet mert az a barĂĄtsĂĄgot jelenti vagy mi (A kedvenc szĂ­nem a kĂ©k) a lilĂĄt Ƒ kĂŒldte valamikor mikor mĂ©g nem jĂĄrtunk de bejöttem neki szĂłval gondolom az valami pozitĂ­v

De az is lehet hogy akitƑl ezt lĂĄtod hasonlĂłan hozzĂĄm csak szereti a kĂ©t szĂ­nt

2021. okt. 25. 03:00
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!