Ha egy posta pontra rendelek egy csomagot, jelen esetemben
Coop, akkor hogy zajlik az átvétel menete?
Figyelt kérdés
Rendelni akarok E-Cigit, viszont nem múltam még el 18. Van ilyen lehetőség a weboldalon, hogy egy Coop üzletbe rakják le a csomagot. És az a gond, nem szeretném hogy a szüleim tudomást szerezzenek erről a dologról. Kérdésem az lenne, hogy hogy zajlik az átvétel, illetve ha én nevemet írom be a megrendeléshez, és a lakcímemet(Szüleim címe is egyben), akkor küldenek-e valami levelet, vagy bármit ami le buktathatna. Illetve nem foglalkoznak vele, hogy nem múltam el 18? Illetve tanácsokat kérnék még ezzel kapcsolatosan, hogy hogyan tudnák megbízható forrásból venni E-cigit. Használtat egyáltalán nem akarok, illetve nincs nagyon olyan ismerősöm, aki tudna nekem venni.
e-mailt küldenek csomagpontra. szüleid adatával, saját email címre regisztrálva működhet.
2021. jan. 6. 19:34
2/17 BlackSword válasza:
Na most, ha posta pontra rendelsz, akkor a cím a posta pontté lesz, azért kell a telefonszámot megadni, hogy menjen az sms, hogy hol veheted át... ha nincs rajta, hogy 18 éven alulinak nem kézbesíthető, akkor csak egy szemelyi kell és az sms értesítő...
2021. jan. 6. 19:37
3/17 A kérdező kommentje:
Értem. Dehát ha be megyek , hogy csomagot akarok átvenni, akkor az én személyimet kérik el nem? Vagy lehet azt, hogy mivel látják hogy a családnév egyezik, akkor pl, én is átvehetem, ha azt mondom hogy pl nem értek éppen rá anyámék?
2021. jan. 6. 19:39
4/17 A kérdező kommentje:
Az addig oké, de itt az oldalon külön fül van erre, hogy postaponton átvétel, és ott is fizetés. A cím meg minden az átvevőhelyé, viszont alatta van külön rész, ahol kérik a neved, utca, házszám, irányítószám stb. Illetve telefonszám is.
2021. jan. 6. 19:41
5/17 BlackSword válasza:
Akkor is a Te szemelyid fog kelleni...
2021. jan. 6. 19:44
6/17 BlackSword válasza:
Az a számlázási cím gondolom...
7/17 anonim válasza:
Azert kerik ezeket az adatokat mert szamlat allitanak ki a vasarlasrol. Fiktiv adatokkal nem tolthetik ki a szamlat igy kenytelenek ezt toled beszerezni. Nem kell berezelni semmit nem kuldenek a lakcimetekre.
8/17 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát ha itt mindent az én nevemre írok be, és ugye 16 éves vagyok. Viszont feltehetően rá rakják a dobozra, hogy 18 éven aluliaknak nem adható ki.. Vagy ez nem minden esetben történik? [link]
Erről az oldalról rendelném meg.
2021. jan. 6. 19:48
9/17 anonim válasza:
Ha ennyire felsz a dologtol akkor miert nem rendeli meg valamelyik 18 vagy afolotti ismerosod/baratod?
2021. jan. 6. 19:53
10/17 anonim válasza:
Nyugodtan megrendelheted a saját nevedre és számlázási címként a címetekre. Tőlem sokkszor még a személyit se kérték el. Mondtam a saját nevemet, kikeresték, ha kellett fizettem, aláirtam a papírt és ennyi.
Előfordul, hogy csak a feladásról kapsz üzenetet, mert a csomagpont lusta érkeztetni, és mikor ott vagy, és beviszi a gépbe, akkor jön az SMS, így érdemes a feladás másnapján érdeklődni a kiválasztott csomagponton. Amúgy szerintem nem fognak azzal foglalkozni, hogy hány éves vagy, sőt a csomagra sem lesz semmi olyan feltüntetve, hogy mi van benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!