Az ebayes rendelés hogyan érkezik meg?
Figyelt kérdés
Még sosem rendeltem onnan, elvileg a posta hozza, de hogy lesz az átvétel? Bedobja a postaládába vagy át kell venni mint a upstől?2018. máj. 18. 10:32
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy megdöbbentő lesz olvasni, de ha belefér a ládába, akkor oda kerül, ha nem, akkor a kezedbe. Durva, mi?
3/7 anonim válasza:
Ha befér a postaládába bedobják ha nem akkor pedig kezedbe nyomják
4/7 anonim válasza:
vagy el kell menned érte a postára
5/7 anonim válasza:
A posta nem tudja hogy te sose rendeltél még csomagot, ezért ugyanúgy kezeli mint bármilyen más csomag esetén ami előre ki van fizetve (mert anélkül nem küldik el hogy kifizetnéd).
Ahogy írták, ha kicsi akkor a postaládában landol, ha nagy akkor becsenget vele a postás. Ha nincs senki aki átvegye, értesítést hagy, amivel másnap mehetsz leghamarabb átvenni az értesítésen szereplő postára.
6/7 anonim válasza:
Én már aznap este át szoktam venni a postán. Ha nagyobb a csomag vagy sok a dolga a postásnak vagy ha olyan kedve van, akkor el sem hozza a postáról, hanem egyből értesítőt dob be.
7/7 anonim válasza:
"Én már aznap este át szoktam venni a postán."
Hivatalosan csak másnap adhatják ki., Az megint más dolog hogy vidéken mindenki ismer mindenkit.
"Ha nagyobb a csomag vagy sok a dolga a postásnak vagy ha olyan kedve van, akkor el sem hozza a postáról, hanem egyből értesítőt dob be."
Ja, ez ismerős ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!