Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális? vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? vagy miért érzem ezt?

Figyelt kérdés
Tetszett egy fiú, akinek kiderult hogy van "barátnője" es a szomszédunkba fognak költözni, szuleim nagyon jóba vannak a fiúval, de amúgy tudok a fiúrol pár rossz dolgot, amiért már nem kellene a szuleimnek ennyire barátkozni, de (nekik én, mondhatok bármit) és nem tudom.. olyan rossz érzésem van ezzel kapcsolatban, mintha bekovetkezne valami rossz.. egyszeruen rossz érzésem van ezzel kapcsolatban, mintha valami "rossz előérzet" lenne.. szerintetek ez miert van?
2021. okt. 24. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
A megérzés, de ja vu, hatodik érzék vagy hívd aminek akarod semmi más, mint az agyad logikus következtetése a még meg nem történt dolgokra levetítve.
2021. okt. 24. 12:13
 2/5 anonim ***** válasza:
2021. okt. 24. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
35%
Féltékenység.
2021. okt. 24. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
Mae irtal ki kerdest rola, szállj már el rola. Fogadom a fiu ennyit nem gondol rad mint te ra. Baratnoje van neki nem kell egy olyan lany mint te
2021. okt. 24. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:
70%
Én is éreztem rossz érzést, mikor olyan sráccal akartam lenni, akinek barátnője van xD Ezt a gerincesség váltja ki.
2021. okt. 24. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!