Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy ebből lehetne valami, viszont valahogy mégsem?
Sziasztok.
Már itt az elején szeretném leszögezni, hogy én azt az elvet vallom, hogy a szerelmet nem keresni kell, hanem majd egyszer csak el fog jönni magától.
Ezzel most az utóbbi időben szembementem, mert elkezdtem ismerkedni haverok hatására.
Szerintük nincs olyan, hogy magától fog jönni valaki. Emiatt muszáj probálkoznom hogy hátha összejön valaki.
Logikusan átgondoltam ezt az egészet, és valamilyen szinten igazuk van, ezért elkezdtem ismerkedni.
Volt pár próbálkozás már és egyiknél sem éreztem azt, hogy ebből lehetne valami. Viszont 3 hete ráírtam egy lányra akit csak látásból ismerek. Elkezdtünk beszélgetni és csak annyit vettem észre, hogy na Ő lehet az a valaki aki nekem kell.
Magától keres. Nincs olyan, hogyha én nem írok akkor eltűnik örökre (mint ezelőtt pár lánynál), hanem ehelyett Ő ír és érdeklődik irántam.
Rengeteg olyan jelet küld, hogy nagyon is szimpatikus vagyok neki.
Volt róla szó, hogy elég sokan írnak neki, viszont mindegyik egy bunkó paraszt és én más vagyok. Egy szó mi száz, a lényeg az, hogy 10000%, hogy nem vagyok közömbös számára, sőt.
Sajnos úgy alakult a dolog, hogy mióta ráírtam élőben nem nagyon tudtunk beszélni, mert hol ő volt 1 hétig beteg, hol pedig én.
Jöhet a kérdés, hogy így, hogy érdeklődik irántam és tuti bejövök neki akkor miért fordul meg a fejemben az, hogy ebből a végén nem lesz semmi?
Mint írtam, napi szinten beszélgetünk, ő is szokott kezdeményezni, viszont valahogy nem az igazi.
A problémám az, hogy mindig nekem kell témát felhozni, és azért valljuk be, a világ összes témáját nem tudom felhozni.. Konkrétan már ötletem nincs hogy milyen témát hozzak fel..
Elkezdünk beszélgetni egy témáról, és amint úgy ahogy kiveséztük megáll minden. A fura ebben az, hogy nem tud már rá mit írni, és ezért inkább emojikat küld.
Már arra is gondoltam, hogy szerintem Ő ezzel azt szeretné, hogy írjak erre valamit, viszont erre lehetetlen bármit is válaszolni.. És mint mondtam, a világ összes témáját nem tudom felhozni neki..
A probléma itt az, hogy érzem, hogy érdeklődik irántam, viszont ott van bennem az, hogy mégsem, mert nincs téma amit ő hozna fel és konkrétan tőlem várja hogy 0-24 én hozzak fel dolgokat amiről lehetne beszélgetni.
Így pedig teljesen érthetetlen számomra ez az egész, nem beszélve arról, hogy így kb minden nap ugyan olyan. Írok pár mondatot neki, ő válaszol, majd lezárja a témát full értelmetlenül. Egy szóval azt érzem, hogy nem jutunk előre.. Monoton.
Bocsi, ha kicsit furán fogalmaztam, de higgyétek el, ez a dolog főleg számomra érthetetlen.. :D
A haveroknak igaza van hogy ismerkedj, enélkül elég nehéz eséllyel fog valami kialakulni mással. Jól is tetted hogy elkezdted, viszont a tapasztalatlanságod okán nagyon naív vagy még (persze ez normális).
Nagyon sokféle ember van nagyon sokféle háttérrel, élettörténettel. Nem ajánlatos a saját tulajdonságaidat, meggyőződéseidet másokba is gondolni, mert nem vagyunk ugyanolyanok.
Valaki csak azért írogat, mert unatkozik, vagy jól esik neki hogy tepernek érte. Lehet épp szr időszaka van és kell neki hogy fontosnak érezze magát, hogy növeld az önbizalmát. Ezért ez: "Egy szó mi száz, a lényeg az, hogy 10000%, hogy nem vagyok közömbös számára, sőt."
...nem létezik, ez az első szabály. Majd tapasztalni is fogod az életben, hogy ami 10000%-nak tűnik, az sokszor 0 volt és teljesen más volt a háttérben, pl. rosszul fordítottál le dolgokat, ő szórakozott akár akaratlanul, nem mert nemet mondani (nagyon gyakori eset) vagy a problémáitok egymás elé húztak titeket.
Tehát biztos nincs, ráadásul ha megnézzük csak a neten írogattok párszor, úgy hogy 3 hete ismeritek egymást.
Hívd el élő randira, meglátjátok mi lesz majd. Én csak azt mondom, hogy ne lovagold bele magad rögtön a dolgokba, nagyon rossz irány azonnal belemenni abba, hogy "na ő lesz az, aki kell nekem". Rengeteg eset lesz, amikor látod hogy kidobott idő volt az ablakon az adott személyekkel beszélni, pedig teljesen másra számítottál. Ugyanez igaz a netes-élő találkák közti hatalmas különbségre. Ezt majd idővel megtanulod - ez volt az egyik hátránya hogy eddig nem kezdeményeztél, csak vártál.
Köszönöm a válaszokat.
2#. Teljesen igazad van, még nem volt ilyenben túl sok részem, ezért tényleg tapasztalatlan és naiv vagyok ilyen téren.
Azt gondolná az ember, hogyha magától keresi valaki és minden egyes nap beszélgetnek (eddig nem volt nap, hogy ne írt volna) valakivel abból adódhat valami a végén, de mint írtad, semmi sem biztos.
Beleélni nem élem magam, mert utána még nagyobb a koppanás. Itt a probléma az, hogy tapasztalatlan vagyok ilyen téren és már a legkisebb jelre is túlgondolhatok dolgokat, pedig lehet, hogy tényleg nem gondolná komolyan és csak egy játék vagyok neki, mint ahogy te is írtad.
De remélem majd idővel sokkal okosabban fogok hozzáállni ezekhez a dolgokhoz.
Ebből a jelenlegi helyzetből pedig tényleg minden kisülhet, lehet hogy koppanok, de lehet hogy bejön majd a végén a dolog.
Köszi mégegyszer a választ!
Hát én mondjuk utálom ezt a netes-irogatós módot.
Élőszóban telefonon 15 perc többet ér, mint 500 üzi. Sokkal közvetlenebbé válhat a hangulat. S ha nem, akkor az derüljön ki minél hamarabb. Nem éli bele magát az ember olyasmibe, ami nincs is.
Valahogy úgy gondolom, hogy ilyenkor az ember a "hiányérzetbe" zúg bele, nem a másikba. És élőben lehet, hogy egy óra múlva már azt érzed, hogy áááá, dehogy és nem jön a vágy.
Én ott látom a hibádat, hogy nincs már téma, amit elő tudnál hozni. Ennyire ötletszegény nem lehetsz!!! Ne tartson vissza, hogy ő nem dob fel témát. Lehet, ezzel is meg akar ismerni, mennyire vagy kitartó mellette. Olyan sincs, hogy egy téma teljesen ki van merítve!
Azt tanácsolom, hogy ha teljesen közömbös, sőt inkább ellenszenves a lány, akkor hiába erőlködik, fejezzétek be, mert nincs jövője. Viszont, ha úgy-ahogy elfogadható, akkor mindenképp beszéljetek meg egy személyes találkozót. Ha élőben látod, hallod - megváltozhat a nézeted róla, főleg, ha beszélgetés közben kisül, hogy nem is olyan ellenszenves, mert jó a belső énje és végül azt látod, hogy megéri vele komolyan szórakozni.
Ffi.
Lehet hogy tulkomolykodod a dolgot a mindíg más témájú beszélgetésekkel.
Férfiasabb közeledésre lehet ugrana.
A "na az jó" reakcióból azt érzem őt már más érdekelné, nem az eszmecserék.
4# egyetértek veled. És örülök, hogy nem csak én gondolom így.
Kérdező, neked hogy tetszik ez az online ismerkedés? Te hogy állsz hozzá?
Annyival hasznosabb lenne a személyes találkozás, ott kénytelen a lány is témát felhozni, különben egyértelmű hogy nem vagy olyan fontos számára. Meg ott látod Őt és érzékeled.
Nem sok őszinteség, élet van abban hogy elolvasol valamit, amit valaki írt. A saját szemeddel látod a saját betűtípusoddal valaki mondanivalóját.
De én úgy gondolom, hogy ha valaki tényleg kedvel téged, akkor nem lesz gond a kommunikációval és az érdeklődéssel, "témafelhozással", akár online, akár személyesen találkoztok. Magamból kiindulva tudom ezt állítani 😁
Ha ez a mostani lány nem képes arra hogy azért próbálja fenntartani a beszélgetést, őszintén erdekelje hogy mi van veled, meg veled kapcsolatosan bármi, akkor azt hagyd inkább.
Kivéve, ha külsőre mész.
De én úgy érzékelem, számodra fontos a kommunikáció IS
Félre értés elkerülése végett:
Ez, hogy mi online beszélgettünk csak egy véletlen egybeesés. 3 hete beszélgetünk, az első héten gyorsan találtam volna, ha csak úgy random odamegyek hozzá. A második héten lebetegedett, a harmadik héten pedig én betegedtem le :/ Nem preferálom én sem ezt az online beszélgetést, de hát ha ez van, akkor ebből kell kihozni a legtöbbet.
Nem külsőre megyek, bár, aki azt mondja, hogy nem számít a külső az fixen hazudik. :D Külső megfog, belső megtart.
Érdekes ez a helyzet, mert kb 1 napot nem bír ki anélkül, hogy nem írna rám, viszont az utána lévő kommunikációnak annyi. :D Én pozitívan állok hozzá továbbra is, aztán lesz ami lesz.
A válaszokat pedig mégegyszer köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!