Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha én csúnya fiú vagyok akkor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én csúnya fiú vagyok akkor összetudok jönni szép lánnyal?

Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 06:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
50%
Akkor nincs is több kérdésem.
2021. okt. 22. 11:46
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
Egyértelműen nem kivéve ha a lány már annyira lelkisérült valami korábbi kapcsolata után hogy már ilyen minden mindegy elvárásai lesznek. Szép lány általában tudja magáról hogy szép és hogy azzal a külsővel milyen pasit találna, följebb tud menni vagy vele 1 szinten akkor minek menne a saját szintje alá? Vagy miért nem jössz össze ennyi erővel te 1 veled 1 szinten lévő vagy nálad roszabb külsővel rendelkező csajjal?
2021. okt. 22. 13:04
 23/32 anonim ***** válasza:
77%
Nem a csúnyaság számít, hanem az "alfa" tulajdonságok: akaraterő, intelligencia, céltudatosság, empátia, lazaság. Az, hogy a fickó képes-e helytállni az élet dolgaiban, van-e jövőképe, életcélja. Egy jóképű, de nyűgös kis béta semmi egy tökös faszihoz képest. Ez persze a külsőn is meglátszik: az igényes, stílusos megjelenés, a jó ízlés is elárulja a tudatos, cselekvő férfit (pl. ha hízásra hajlamos, akkor edz, ha turiból is, de jól öltözik stb.).
2021. okt. 22. 13:41
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
A tokeletes lany, suket-nema es az apjanak van egy jo kocsmaja!
2021. okt. 22. 13:59
 25/32 anonim ***** válasza:
66%
#23 köszönöm hogy helyettem is leírtad
2021. okt. 22. 14:09
 26/32 anonim ***** válasza:
84%
Igen. Mert szerinted csúnya vagy, mások szerint meg lehet nem. Ki tudja lehet az általad szépnek tartott lánynak az esete vagy külsőleg. Mindenkinek más tetszik.
2021. okt. 22. 15:05
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
2021. okt. 22. 15:15
 28/32 anonim ***** válasza:
50%

Ez nézőpont kérdése. Engem egy jó külsejű lánynak tartanak, és szinte napi szinten megpróbálnak felszedni, de attól még, hogy valaki jól néz ki, nem kelti fel a figyelmemet. A barátom teljesen az ideálom külsőre, és belsőre. A többi lány szerint teljesen átlagos külsejű, szóval ízlés kérdése. Ami fontos:

Igényesség

Kulturált, érett viselkedés

Intelligencia

Humor

Bátorság, de tudni kell, hogy mi az ami már túl sok

Az is fontos, hogy ne a külsőért szeresd a lányt, mert az nem igazi szerelem. Inkább keress egy átlagos lányt nagyon jó személyiséggel, úgy jobb lesz a kapcsolat.

2021. okt. 22. 20:24
 29/32 A kérdező kommentje:
Az gond hogy gyorsan beszélek?
2021. okt. 22. 20:43
 30/32 anonim ***** válasza:

Más, ha már az első meglátáskor nem tetszel meg. Ha ekkor nem áll veled szóba se, akkor ne erőltesd.

Ugyancsak más, ha első látásra nem is jössz be valakinek, de fogadja a beszélgetést, akkor a beszéded, modorod alapján idővel megkedvelhet.

Meghint más, ha nem talál túl szépnek, da hallott már jó híreket rólad, ami imponál neki, és örömmel fogadja a közeledésed. Nem azt jelenti, hogy sírig tartó házasság lesz belőle, de nincs kizárva.

Na, meg ahogy sokszor hallani: ízlések és pofonok különbözőek.

Ne csüggedj el és nehogy feladd a reményt!

2021. okt. 22. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!