Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én csúnya fiú vagyok akkor összetudok jönni szép lánnyal?
Delutanra egy Presser dal:
Ez nézőpont kérdése. Engem egy jó külsejű lánynak tartanak, és szinte napi szinten megpróbálnak felszedni, de attól még, hogy valaki jól néz ki, nem kelti fel a figyelmemet. A barátom teljesen az ideálom külsőre, és belsőre. A többi lány szerint teljesen átlagos külsejű, szóval ízlés kérdése. Ami fontos:
Igényesség
Kulturált, érett viselkedés
Intelligencia
Humor
Bátorság, de tudni kell, hogy mi az ami már túl sok
Az is fontos, hogy ne a külsőért szeresd a lányt, mert az nem igazi szerelem. Inkább keress egy átlagos lányt nagyon jó személyiséggel, úgy jobb lesz a kapcsolat.
Más, ha már az első meglátáskor nem tetszel meg. Ha ekkor nem áll veled szóba se, akkor ne erőltesd.
Ugyancsak más, ha első látásra nem is jössz be valakinek, de fogadja a beszélgetést, akkor a beszéded, modorod alapján idővel megkedvelhet.
Meghint más, ha nem talál túl szépnek, da hallott már jó híreket rólad, ami imponál neki, és örömmel fogadja a közeledésed. Nem azt jelenti, hogy sírig tartó házasság lesz belőle, de nincs kizárva.
Na, meg ahogy sokszor hallani: ízlések és pofonok különbözőek.
Ne csüggedj el és nehogy feladd a reményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!