Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mi a véleményetek erről a külsőről?

Figyelt kérdés

Alacsony vagyok, kb 160 centi. 80/C-s a mellem, annak aki nem ismeri ezt a számozást az azt jelenti hogy az átlagosnál valamivel nagyobb, de nem hatalmas, viszont nem lóg, szép formája van. A hasam lapos (nincs kockahasam), de a combjaim kicsit vastagok, a csípőm széles, a fenekem nem olyan nagy, de kerek és feszes. Annak ellenére hogy sportolok (vívok, de vannak erőnléti edzések is), nem nagyon látszik rajtam hogy izmos lennék.

Tudom hogyha sokaknak nem tetszik is így fogok kinézni, nem is pozitív megerősítéseket szeretnék bezsebelni, simán csak szeretnék őszinte véleményt kapni, mert élőben azért mégsem kérdezhetek meg random embereket, hogy szerintük jól nézek-e ki, a barátnőim meg nyilván elfogultak.

2021. júl. 11. 19:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon látom miért lennél csúnya. A leírtak alapján nem hinném, hogy az vagy, de így külön-külön nehéz megítélni, tudod ehhez az összképet kell nézni. Meghatározó még az arc is.
2021. júl. 11. 19:41
 2/20 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az arc is meghatározó, de az arcommal elégedett vagyok. Inkább attól félek hogy sok fiú nem tartana szépnek mert nem vagyok az a nagyon vékony lány amit nostanában mindenhol látni mint szépségideál.
2021. júl. 11. 19:50
 3/20 anonim ***** válasza:
93%
Álom külső? Vagy most erre mit mondjak?:D
2021. júl. 11. 19:51
 4/20 A kérdező kommentje:
#3 amit gondolsz :)
2021. júl. 11. 19:55
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor arc nélküli képet kéne felraknod, vagy akár priviben, leírás alapján, jónak hangzik:D
2021. júl. 11. 19:57
 6/20 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nincs semmi baj a külsőddel. Jó ha van mit fogni a lányokon, nem pedig csak a csontokat.
 7/20 anonim ***** válasza:
90%

nekem nem baj,ha ha kicsit vastag a combod,sok férfinak az nagyon bejön!!

de így a leírtak alapján,biztos nem lehetsz csúnya!

8/20 anonim ***** válasza:
100%
Jól nézel ki a leírtak alapján. Hány éves vagy?
2021. júl. 11. 20:11
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

"...nem vagyok az a nagyon vékony lány amit nostanában mindenhol látni mint szépségideál..."

A szépségideálokat kijavítják helyben, később pedig a számítógépen is. Folyamat diétáznak és sokszor plasztikáztatják is magukat. Hiába mond mást a média, nem kell tökéletesnek lenned. Arról nem is beszélve, hogy a fiúk többsége nem egy szépségideálra vágyik, hanem egy kedves lányra, akit szerethet.:)

2021. júl. 11. 20:13
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen tökéletes 😀
2021. júl. 11. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!