Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mi a véleményetek erről a külsőről?
Alacsony vagyok, kb 160 centi. 80/C-s a mellem, annak aki nem ismeri ezt a számozást az azt jelenti hogy az átlagosnál valamivel nagyobb, de nem hatalmas, viszont nem lóg, szép formája van. A hasam lapos (nincs kockahasam), de a combjaim kicsit vastagok, a csípőm széles, a fenekem nem olyan nagy, de kerek és feszes. Annak ellenére hogy sportolok (vívok, de vannak erőnléti edzések is), nem nagyon látszik rajtam hogy izmos lennék.
Tudom hogyha sokaknak nem tetszik is így fogok kinézni, nem is pozitív megerősítéseket szeretnék bezsebelni, simán csak szeretnék őszinte véleményt kapni, mert élőben azért mégsem kérdezhetek meg random embereket, hogy szerintük jól nézek-e ki, a barátnőim meg nyilván elfogultak.
"nem is pozitív megerősítéseket szeretnék bezsebelni"
De.
Nézetem szerint biztosan akad fiú, akinek bejössz, ha eddig nem is történt meg. Bízz önmagadban, itt is több megerősítést kaptál.
Valamikor én is vívtam (fiú, kard és párbajtőr). Én magas vagyok, ezért kérdezem, hogy nem vagy túl alacsony a víváshoz? Vannak sikereid, eredményes találataid magasabbakkal szemben is? Tudod, hogy nem erről szól a kérdésed, csak kíváncsi vagyok a válaszra. Elnézést kérek!
Jól gondolkozol, rövidebb kar - gyorsabb reflex. Ügyes vagy! Sok sikert kívánok!
Úgy emlékszem, Mária Terézia mondta: "Ha rövid a kardod - toldd meg egy lépéssel!"
Mária Terézia...
Az meg ki a tö-köm.
Mit szól bele mindenbe?
Hallottam már róla valahol máshol is. Szeret okoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!