Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hidegült el?
Van egy srác akivel nagyon jóban voltam. Hétvégén is találkoztunk, voltak belsős poénjaink. Ha ketten voltunk mindig eltudtunk beszélgetni. Soha se volt csönd. Mondhatni legjobb barátok voltunk. De mostanában már nem olyan velem mint volt. Azokat amiket eddig velem csinált most a legjobb barátnőmmel csinálja. Ha kettesben vagyunk nem tudunk szólni egy szót sem csak ülünk némán. Nekem bejön. És ezt a legjobb barátnőm is tudja. Akinek barátja van.
Úgy vettem észre mintha ő is érezne valamit irántam. De most már teljesen elvesztettem minden hitem. Én lettem a kitaszított barát.
Miért?
" Azokat amiket eddig velem csinált most a legjobb barátnőmmel csinálja"
Ohh:D Meg is van.
Mekkora játékos a srác hogy mindkettőtökkel így tud játszani? Mi jön be ennyire rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!