Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vonzódom hozzá, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vonzódom hozzá, mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tehát van egy lány aki kb. egy hónappal ezelőtt nagyon megtetszett és rá is írtam.

Eleinte ismerkedtünk, és nem akart lerázni, hogy nem érdeklem őt. Ez jót jelenthetett.

Már odáig is eljutottunk hogy elhívtam 2x sétálni és meglepően hamar megtaláltuk a közös hangot.

Ezt követően őt karanténba rakták éés így nehezebben tartottuk a kapcsolatot, de irogattunk elég sokat. Már elég személyes kérdéseket is tett fel nekem, mint pl. mit gondolok a szerelemről, meg hogy ki tetszik nekem. Ekkor bevallottam, hogy Ő...és hát nem úgy làttam a reeakciójából hogy viszonozna bármit is.Ezt követően 5 napig nem írtam neki. Kezdtek hirtelen nekem is elszállni az érzésem.

Ezután elkezdett egy nap olyam snapeket küldeni hogy írjak

rá,meg hogy várja hogy írjak neki. Így hát megtettem és ideges lett hogy 5 napja nem írok neki és hogy "haragszik rám".

Lehetséges hogy elkezdett érezni valamit irántam? Mert én már teljesen elvesztettem az érdeklődésem. Mit tehetnék?

2021. okt. 19. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
77%

Mikor írtad neki hogy ő tetszik, vissza kellett volna kérdezz, hogy és neked?

A nők nem udvarolnak neked azonnal, meg kell hódítani őket. Legalábbis én azokat szeretem, akikért meg kell dolgozni, nem azt aki egyből az ágyamba ugrik.

Döntsd el, milyen típusú csajt keresel, és légy tökösebb.

2021. okt. 19. 17:18
 2/3 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem csak hiányzik neki hogy tepersz érte/teper érte valaki. Ha azt mondod, hogy már az érdeklődésed is elveszett, akkor még könnyebb dolgod van, csak megbeszéled vele hogy zárjátok le ami köztetek volt, mindezt lehetőleg ne túlhúzva és kedvesen, nyugodtan.
2021. okt. 19. 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:
57%
Huu öcsi te meg nagyon kezdő vagy😀
2021. okt. 19. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!