Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az "ismerkedés" szó alatt mindenképp kapcsolati értelemben történő ismerkedésre kell gondoni?
Valami ilyesmit írt nekem a lány: "...az a baj, hogy nem nagyon szeretek így online ismerkedni, mert sajnos vannak hátrányai..."
1-2 hete beszélgetünk intenzívebben, viszont személyesen nem ismerjük egymást. Van egy közös pont az életünkben, ennek apropóján kezdtünk el chatelni. Sokat bókolunk egymásnak, hiszen mindkettőnk művészlélek (dícsérjük egymás munkáit), hosszan kifejtjük egymásnak a válaszainkat, viszont személyes dolgokról eddig nem nagyon esett szó.
Tudom, hogy nem túl sok az infó, de ebben az esetben mire kell gondolni? Vajon csak baráti ismerkedést ért ezalatt? Vagy az "ismerkedés" szó alatt mindenképp kapcsolati értelemben történő ismerkedésre kell gondoni?
16l és 19f
Kicsit még beszélgess vele, utána hívd el. Tök mindegy hogy értette, felesleges azt fejtegetni. Egyébként kapcsolati értelemben, de lényegtelen.
Maximum mond egy nemet, úgyse a barátja akarsz lenni. Ha pedig az online ismerkedés ellen van, akkor 2 év beszélgetés után sem fog ez változni, az viszont igen, hogy akkor már rég esélyed se lesz nála.
Szerintem ne erőltesd mert csak az ellenkezőjét fogod elérni és le fog tiltani.
Nem áll készen egy személyes találkozóra veled és ez nem fog változni 1-2 hét chatelés után sem.
Tarsd tiszteletben amit kér.
Ha esetleg lesz valamilyen találkozó ami ezzel a közös ponttal kapcsolatos akkor jelezd neki hogy mész és ott találkozhattok személyesen.
Ott válthattok pár szót és ha szimpatikusak lesztek egymásnak akkor nyitott lesz az ismerkedésre.
Vagy akár kezedbe veheted az irányítást és nekiállhatsz te szervezni egyet de készülj fel rá hogy lehet hogy esze ágában se lesz elmenni.
És akkor adódig a kérdés hogy érdemes-e ennyi energiát pazarolni egy olyan valakire akit nem is ismersz...
A legjobb amit tehetsz hogy ha mindenáron barátnőt szeretnél akkor olyan valaki legyen a kiszemelted akit személyesen is ismersz.
Online k**va nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!