A lányok mindenképpen igénylik a "csipkelődést"?
Figyelt kérdés
Amikor randizgatok ugy érzem, hogy ha nem vagyok elég játékos vagy gyerekes, akkor nem tudom felkelteni a figyelmét a lányoknak. Vagy akár unalmasnak is tarthatnak.
Ebben sajnos nem vagyok valami gyakorlatias. Inkább figyelmes tipus vagyok.
Most van egy lány akivel van pár közös bennünk és jól elbeszélgetünk, de ugy érzem, hogy ez nem elég...
2021. jún. 12. 20:58
1/8 anonim válasza:
Én is ugyan így vagyok!!
2021. jún. 12. 21:29
2/8 anonim válasza:
NEM! Ha eddig sikerült a figyelmét fenntartanod, akkor ne rontsd el egy felesleges sértéssel, vagy szurkálással.. Gyanítom nem tinik vagytok, szóval vigyázni kell ezzel
2021. jún. 12. 21:31
3/8 anonim válasza:
Hát, általában igen. Még a normális féle is, akivel találkoztam, az is igényelte. Ha nőket kérdezed, szerintem nem ismerik magukat eléggé hogy ezt lássák. De inkább nem csipkelődés legyen, ha nem tudod csinálni, hanem csak őszintébb, nyersebb, egyenesebb oldalad, ahol megmondod ha ő vele gond van szerinted, ha valamit nem jól csinál, mintha fiú lenne, nem rejtegetsz semmit.
2021. jún. 12. 21:33
4/8 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló. Én 21 vagyok ő 22. Egy osztályba járunk 2 hete és az első héten gyarkan engem nézett. Utánna ugy alakitottuk a dolgokat, hogy együtt menjünk hazafelé. Viszont egy harmadik személy is velünk volt. Egy másik lány. Főként ők beszélgettek az uton. Ez kedden történt. Majd csütörtökön direkt utalt rá, hogy megint együtt szeretne velem haza menni. Most viszont kettesben voltunk. Jól elbeszélgettünk, de a végére kicsit lelaposodott a hangulat. Amikor elváltak az utjaink, akkor átkaroltam és az mondta, hogy majd hétfőn talizunk. Másnap ráirtam instagrammon és csak 3-4 óra mulva irt vissza. Elfoglalt voltam és ezért csak másnap reagáltam. Viszont nem indult be a beszélgetés. Igy most a hétfőt várom... Ezért irtam ezt ki, mivel szeritem még nem keltettem fel a figyelmét, csak külsőre megtetszettem neki.
2021. jún. 12. 22:33
5/8 A kérdező kommentje:
Emelett a "csipkelődést" ugy értettem, hogy például: Kikapom a telefont a kezéből és azt mondom, hogy "hey, ne telefonozzál, most rám figyelj". Vagy bármi hasonló ártatlan dolog.
2021. jún. 12. 22:38
6/8 anonim válasza:
Jah, hát ez semmi. Én sokkal durvábbakat csinálok. Nem is olyan csipkelődés, hanem komolyan megkérdezem tőle, hogy nem érdeklem, mi olyan érdekeset olvas, mi az, ami jobb nálam.
2021. jún. 12. 22:51
7/8 anonim válasza:
Lepd meg! Erre pedig a legjobb a kendőzetlen őszinteség. :D
2021. jún. 12. 23:27
8/8 anonim válasza:
Kine kapd a kezéből a telefont mert ott elvágod magad. A telefon a testünk része! :$
Azt a fajta csipkelődést szeretik ami szóban történik. Ha valami olyat mond amire tudsz valami viccesen odavágót mondani akkor ne hagyd ki. Azt is szeretik ha szexuális utalásokat teszel. Nem konkrétan, de igy oda oda lökni lehet valamit néha. ;)
(sokaknak tetszik ha rámenős a srác egy picit)
23/f
2021. jún. 13. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!