Májusban érettségiztem,de nem sikerült az orvosira bejutnom.Megyek mindenképpen újra az emelekből idén.Tanulótársat keresek,akivel napi/heti szinten tudnék beszélni,mert tejesen egyedül vagyok,jól esne pár szó is nagyon.Érint ez mást is?
Minden más tárgyam jól sikerült, maxos a vitt pontom is. A kémián csúsztam el nagyon, most azt és a bioszt turbózom még jobban fel. Ha hasonló helyzetben vagy, és úgy gondolod keress meg, kérlek!
Köszönöm!
Természetesen mindkettőt a legjobb tudásom szerint próbálom újra megírni. Nyilván nem 60%-ra terveztem, főleg nem szóbelivel xd
Köszönöm válaszod, de nem kioktatást kerestem, mert azt kaptam már sokat, meg lenézést is. Segítséget kértem csupán, hiszen még semmi sincs veszve...
Dehogy ne haragudj, erről szó sem volt, nem kioktatni szerettelek volna. Távol áll tőlem, hogy lenézzelek, pláne mivel nem is ismerlek.
Az egészben a lényeg az lett volna, hogy meg tudod csinálni, mindössze.. tehát igazából biztatás akart lenni a realitás talaján.
Mivel tudom milyen érzés, gondoltam hátha ezzel segítek..
Jaj, bocsánatot kérek akkor!
Köszönöm bíztatásod, mivel nagyon egyedül vagyok ebben. A ponthatár tök mindegy, mennyi volt, az első x személy kerül csak be. Azért volt idén alacsonyabb ugye a pont, mert nem volt szóbeli, meg szerintem a kémia elég húzós volt...
Te is így jártál?
Én más szakkal jártam így 2 éve, idén vettek fel. Nekem csak 2 ponttal ment lentebb, az előzőtől, de másodjára sikerült.
Remélem találsz valakit, úgy könnyebb biztosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!