Első randin mindenképp fontos valami testi kontaktus kialakítása?
Ha jó volt a beszélgetés, adnék második randira esélyt, de nekem is rosszul esne, ha az elsőn még egy ölelés se lenne, legalább búcsúzáskor. Ha a másodikon se, akkor meg már komolyan kételkednék, nem biztos, hogy lenne harmadik. Úgy érezném, hogy nem vonzódsz hozzám, csak beszélgetőtársat látsz bennem.
20/L
Én sem szeretem ha fogdos kvázi egy idegen...
Főleg nem csók!
A fogdosás teljesen kizárva!
A csók sem első randira való szerintem.
Az esetleges érintés pedig a partnertől függ. Nekem a párom, akivel 2 éve vagyok együtt első randin hozzám bújt. Vagyis igazából csak mellém ült, de elég közel. Kicsi volt a hely, épp a telefonján néztünk valamit együtt, és pont emiatt a kis kijelző és hely szűke miatt ki lettünk téve a "bújásnak".
Nekem akkor nagyon fura és hátborzongató volt, ha egyébként nem sikerült volna jól a beszélgetés, akkor lehet kicsit nyomulásnak is éreztem volna ezt a közelséget. Ééééés ezt mindannak ellenére, hogy én nagyon bújós típus vagyok.
Szerintem ez teljesen helyzetfüggő.
Ha érzed, hogy kölcsönösen bejöttök egymásnak, akkor a végén lehet puszi és közben egy ölelés. Abból nem lehet baj. Később meg majd látod, hogy alakul. Ha valaki nekem nagyon megtetszik, azzal lehet csók is, de ahogy mondom, ezt úgyis meg lehet érezni. És aszerint alakítani a dolgokat.
Attól függ, hogyan alakulnak a dolgok.
Nekem már volt rövid csók első randin, és a lány örült neki. De sokszor lassabban mennek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!