Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy lány úgy gondolja, hogy mindenképp a fiúnak kell kezdeményeznie? L
Ahányszor tetszett valaki, sose kezdeményeztem, mert azon a hiten vagyok, hogy mindig a fiúnak/férfinak kell megtennie az első lépést. Régimódi lennék? Most is megtetszett valaki (vannak közös barátaink, így ismertük meg egymást), de nem akarok ráírni, mert szerintem a fiúnak kell lépnie. Eddig csak egy barátom volt (ő kezdeményezett), de szakítottam vele, mert nem lettem szerelmes belé, csak haverként tekintettem rá. Úgy vagyok vele, hogy ha tetszik valaki, akinek én is, kezdeményezzen ő, mert ha nem tenné, nem is érdekelném. Ha én lennék az, aki megteszi az első lépést, nyomulósnak érezném magam. Ti mit gondoltok erről? Más is van így?
U.i: Kérlek ne gyertek azzal, hogy így sose lesz barátom.
Mind2 félnek kell jeleznie.
Általában a nő szemez folyamatosan, mosolyog ra.
Aztan ha a férfi rajon a jelre, akkor lep fele.
Ha nem jelzel, akkor honnan tudja hogy bejon neked?
Igy nem adsz neki batorsagot...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!