Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha egy lány úgy gondolja, hogy mindenképp a fiúnak kell kezdeményeznie? L

Figyelt kérdés

Ahányszor tetszett valaki, sose kezdeményeztem, mert azon a hiten vagyok, hogy mindig a fiúnak/férfinak kell megtennie az első lépést. Régimódi lennék? Most is megtetszett valaki (vannak közös barátaink, így ismertük meg egymást), de nem akarok ráírni, mert szerintem a fiúnak kell lépnie. Eddig csak egy barátom volt (ő kezdeményezett), de szakítottam vele, mert nem lettem szerelmes belé, csak haverként tekintettem rá. Úgy vagyok vele, hogy ha tetszik valaki, akinek én is, kezdeményezzen ő, mert ha nem tenné, nem is érdekelném. Ha én lennék az, aki megteszi az első lépést, nyomulósnak érezném magam. Ti mit gondoltok erről? Más is van így?

U.i: Kérlek ne gyertek azzal, hogy így sose lesz barátom.

2021. febr. 18. 22:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Én ha lány lennék, nem akarnék így élni. Ha meg akarnék ismerni valakit, megragadnám a lehetőséget, vagy erősen jeleznék. A te dolgod, hogy te inkább el viseled az egyedüllétet, minthogy csinálj valamit, s a srác vagy megteszi, vagy nem.
2021. febr. 19. 03:33
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg azt nem várod el, hogy mielőtt elkezdene neked udvarolni, elmenjen apádhoz, és az áldását kérje rátok? xD

Tedd már túl magad ezen a középkori szemléleten, és legalább valami apróbb jelzéssel tedd meg az első lépéseket, ha TE akarsz valamit, mert az a sültgalamb nem biztos, hogy csak úgy a szádbarepül.

2021. febr. 19. 08:33
 23/29 anonim válasza:
100%

Szerintem nyugodtan írhatsz neki, de ne olyat hogy van e barátnője vagy hogy van e valaki aki tetszik neki. Egyébként én is azt vallom, hogy a fiúnak kell kezdeményeznie. Bár éppen most ment tönkre a kapcsolatom, részben azért mert összejöttunk, de utánna semmi sem történt kézfogás is alig, puszi meg ilyesmi egyáltalán nem. Szerintem azt neki kellett volna kezdeményeznie. Bár orulok hogy nem egy ilyen idiótával volt az első csókom közel 16 éves létére össze vissza csalt. De ez már más téma.

Szóval vissza kanyarodva a te kerdesedhez, szerintem barátilag nyugodtan írhatsz neki, simán lehet hogy te is tetszel neki. És az ha beszéltek előbb utóbb kiderül, de te is adhatsz apróbb jeleket.

Sok sikert!❤️

2021. febr. 19. 10:05
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyenjogúság van.

TI harcoltatok érte - akkor most használjátok is ki az előnyeit!

NINCSEN már olyan, hogy a fiúnak kell kezdeményeznie, ez férfiuralom idején volt így!

Az meg kinek hiányzik?

Ha TE akarsz valamit, akkor NEKED kell kezdeményezni!

2021. febr. 19. 11:36
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mindenféleképpen a fiúnak kezdeményezni, a mai világban, ha tetszik egy fiú, nyugodtan kezdeményezz. Volt már itt ilyen kérdés kb egy hónapja, a pasi nem mert kezdeményezni, mert félénk volt, a lány megtette az első lépést és azóta együtt vannak. 🤷‍♂️
2021. febr. 19. 11:44
 26/29 anonim ***** válasza:

A kezdeményezés sok mindent jelenthet/takarhat. Ha te, nőként nem akarsz konkrétan szavakkal, vagy szemezéssel jelezni, akkor jelezz máshogy. Pl. legyél gyakran a közelében, "ess az útjába", teremts alkalmat, hogyha tetszel neki, akkor légy a közelben. Szemezéshez: ha egyáltalán nem nézel rá, akkor az elutasítást jelent, nem kell bámulnod, de ha nézed addig, amíg ő ezt észre nem veszi, akkor ez már egy nem tolakodó, de mégis pozitív jel felé, amire aztán ő vagy reagál vagy nem. Volt barátnőm, aki annyira nem jelzett semmit, hogy fel sem merült bennem évekig, hogy szeretne tőlem valamit, pedig de. Aztán végül mégis kiderült ez nagy nehezen. :-) És a srácok sem egyformák abban, hogy milyen jelzéseket vesznek észre, vagy sem. Szóval ez egy érzékeny egyensúly, egy játék, amiben már elkezdődik a másik felfedezése. Hogy ilyen líraian fogalmazzak. :-)

Szóval apró jeleket lehet adni, ha nem akarod rágózva-csámcsogva meghívni sörözni! :-) 48f

2021. febr. 19. 15:50
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy a férfinak kell kezdeményezni az esetek nagyrészében még egyet is értek. Amitől én falra mászok az az, hogy ha a srác kezdeményezett is és a csaj nem is küldte el azonnal melegebb éghajlatra akkor is néhány lány úgy gondolja, hogy a közöttük kialakuló kapcsolatért az ő részéről semmi erőfeszítést nem kell tenni, mert majd a srác kergeti és lehozza neki a csillagokat, fordítva meg a srác minimális visszajelzést kap, pedig egy kapcsolathoz 2 ember kell legalább. Nyílván tisztelet a kivételnek, viszont ebbe már csomószor belefutottam és nem tudom túltenni magam a tényen.
2021. febr. 19. 16:36
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
#27 így van, mindkét félnek tennie kell, kölcsönös pozitív visszajelzésekből épül fel a kapcsi.
2021. febr. 19. 16:39
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2021. febr. 19. 17:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!