Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a chat-elést érdekessé tenni?
Figyelt kérdés
Hali. Van egy lány aki a sulinkba jár. Tegnap elkezdtünk dumálni. Arra lennék kíváncsi, hogy lehet a chates beszélgetést izgalmassá tenni? Mert nem akarom, hogy ilyen unalamas vallatás legyen belőle. A hobbijait nagyjából tudom, de nem igazán h mit kérdezzek velük kapcsolatban. Meg nagyon érdeklődik (kedvenc film, kedvenc zene, stb) csak picit izgalmasabb beszélgetést szeretnék. Bármi öttletek?2021. okt. 2. 10:43
1/7 anonim válasza:
Ha belecsempészel a beszélgetésbe egy kis humort, viccelődsz vele, máris sokkal érdekesebb.
Kérd meg hogy meséljen a családjáról, barátairól.
Mesélj magadról vicces/izgalmas/érdekes sztorikat neki.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez amúgy tök jó. Igazából az a problémám, hogy nagyon pörgeti a témákat. Kérdez valamit, válaszolok, visszakérdezek, és instant ugrik új témára/kérdésre. Bármi tipp?
2021. okt. 2. 13:36
3/7 anonim válasza:
Talán az élő beszélgetés személyesebb lenne, így neten nem olyan nehéz "ugrálni"
Nem kell egymás szemébe néznetek, sőt egymást se látjátok, így könnyen tovább megy, és felszínes
4/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, egyszerűen, van, hogy túl sok dolog jut az eszembe egy témával kapcsolatban.
Nem baj, ha ugrál a témák között. A lényeg hogy élvezd a beszélgetést.
Amúgy az egyes voltam. 😊
5/7 anonim válasza:
Lényeg valami olyasmi témát ami érzelmet vált ki belőle. De a chatelés nonsense, csak arra jó hogy 1 randit ledumálj vele, inkább arra menj rá
6/7 A kérdező kommentje:
Tudom, de sok ember szeret előbb picit megismerkedni, mielőtt elmenne randira. + ha többet dumáltunk nagyobb az esélye, hogy igent mond
2021. okt. 3. 17:40
7/7 anonim válasza:
Ezér nem kell kifejezetten randinak hivni, szimplán feldobod hogy amugy csinálsz xy dolgot xy helyen ami neki is hatókörébe esik, esetleg lesz ott több ember is rajtad kivül és nem akar e csatlakozni.. De szimpla face duálgatáson keresztül semmi nem jön le a személyiségedből, a humorodból, a magabiztosságodból (ha van) azt messengeren te nem fogod prezentálni sehogy és a lányok ebbe szeretnek bele nem pedig hogy mindig olyan kedveset/vicceset válaszoltál messengeren vagy mindig időbe válaszoltál. Messengernek csak annyi a vége hogy 1 idő után ha nem maradsz tűzközelben mármint térbe és dőben ott a lány mellett csak eleveszti az érdeklődését, 1 szavakba válaszol ha válaszol egyáltalán és aztán már hiába futsz utánna. Onnan már nincs visszaút
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!