Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi oka lehet annak, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi oka lehet annak, ha egy lány nagyon ritkán ír?

Figyelt kérdés

Tisztáztuk az érzéseinket, tetszünk egymásnak, de van pár probléma. Még csak ismerkedünk, találkozni ritkán tudunk, hiszen kicsit messzebb (50 percre) lakik tőlem, chatalni pedig szinte lehetetlen vele. Akár 2 nap is lehet, mire válaszol, ami sokszor rendkívül idegesítő, viszont legalább tartalmasak a válaszai és mindig elnézést kér. Gyakran elérhető, de még a legjobb barátnőjének is csak naponta reagál, ami engem nagyon meglepett.

Mi oka lehet annak, hogy valaki még a legfontosabb ismerőseinek is csak ilyen sok idő múlva ír vissza (pedig csomószor elérhető)?

Én 19, ő 16 éves.

2021. szept. 19. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy valaki csomószor elérhető, az még nem zárja ki, hogy nem elfoglalt, nem csinál esetleg valami mást is. Az elérhető állapotot akkor is mutatja a messenger, ha csak épp az internet van bekapcsolva hagyva a telóján, zenéket töltöget le, videókat néz, osztálycsopi miatt használja a facet és közben úgy tanul, vagy csak a búsz indulási menetrendjét nézi meg a neten.
2021. szept. 19. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
Fuhh de messze van az az 50 perc
2021. szept. 20. 02:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha megkérdezed tőle, bizonyára megválaszolja.

Az előttem írt válaszok mellé még odaírom, hogy talán nem érdekel Téged. Viszont ennek kicsi a valószínűsége, hiszen a barátnőjének sem válaszol azonnal. Ne légy türelmetlen, ha nem tudod az okát.

2021. szept. 20. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!