Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az okozója annak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az okozója annak ,hogy meghátrált?

Figyelt kérdés
Még soha nem tettem fel itt kérdést , de most nem tudok kihez fordulni. Egy szórakozóhelyen megismertem egy lányt ,közös ismerősön keresztül. Az első pillanatban láttam hogy bejövök neki, nem is kellett sok, fél óra elteltével már mellémbújt dumáltunk stb, úgy éreztem sinen vagyok. A fejemben a terv már megvolt, elhivom táncolni , aztán történik ami történik, de egyszercsak szólt hogy menni kell neki haza időre (ami nem volt kamu, mert már korábban is emlitette). Következő alkalommal szintén összefutottunk , ami most szombaton volt. Ölelkeztünk percekig, ez már felszabadultabb volt ,kicsit merészebben is "ölelgettem", amit nem is bánt , ahogy észrevettem. Aztán volt egy alkalom , ami eléggé adta magát,csók szándékkal közelítettem felé, erre neki az volt a reakciója hogy azonnal elengedett, és ugy csinált mintha nem is történt volna semmi. Ezután meg a barátnőivel volt végig, nem jött oda hozzám, én meg szintén nem mentem oda ,mert éreztem hogy vékony a jég. Ha egy másik lány lenne simán lesz@rnám és továbbmennék, mert elég fura viselkedés, azok után hogy előtte konkrétan mindent engedett, ami a "kultúrált" tapizás kategóriába beletartozik, de ő elég különleges, most érzem először azt valakin 18 évesen ,hogy nem csak $zurnam ,hanem szeretnék a kedvében is járni. Szerintetek most lassítanom kéne ezek után? Vagy ha lassítok azt fogja érezni hogy nem érdeklem? Lehet attól fél, hogy csak ki akarom használni azt ,hogy tetszek neki?
2021. szept. 28. 20:45
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt nem egy buliban kéne lerendezni. Hívd el valahová kettesben, mert így meg is tudjátok beszélni a helyzetet, illetve látni fogja rajtad, hogy nem csak a buli hevében tetszett neked.

Egyébként ezer oka lehet a viselkedésének: ittas volt (és nem tudta, hogy mit csinál), megijedt, azt hitte, hogy csak egy vagy neki a sok közül, stb.

2021. szept. 28. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!