Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miert van az, hogy amikor mar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy amikor mar osszejohetnek valakivel, mindig meghatralok es elkezdek ketelkedni?

Figyelt kérdés
2017. máj. 13. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán mert először beleugrottál egy kapcsolatba szerelem nélkül, utána viszont kiderül, hogy nem is szereted..
2017. máj. 13. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:
onbizalom hianyod van? mert ha igen akkor altalaba az szokott lenni hogy ugy erzed teged senki se szerethet, senkinek se vagy eleg jo, es nem tudod elhinni hogy neked ez osszejohet. vagy mas a kivalto ok? bovebben letudod irni?
2017. máj. 13. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Talán mert nem a megfelelő valakivel akarsz összejönni.Szrrintem ha valaki olyannal találkozol akkor biztos leszel magadban.
2017. máj. 13. 10:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Hat volt egy fiu aki nagyon sokaig tetszett, de mikor pl mondta h majd menjunk el moziba, azt mondtam h jo de megis feltem, de nemtudom miert, meg ha pl azt mondja egy fiu h szep vagyok vagy tetszem neki, akkor nem hiszem el, mert azthiszem hogy csak szivat, vagy csak azert mondja h ne tunjon kocsognek v nemtudom...
2017. máj. 13. 10:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert még nem vagy teljesen kész egy kapcsolatra.
2017. máj. 13. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!