Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelek,hogy tetszel egy fiúnak?
Figyelt kérdés
Ihh ez egy elég kínos dolog most nekem.Szóval van egy fiú osztálytálytársam akit vagy 8-9 éve ismerek.Nem vagyunk baráti viszonyban,viszont eddig sokat csesztetett.Most viszont ahogy viszamentünk a suliba,úgy picit megváltozott.Már nem csesztet annyit (csak olykor-olykor) és a barátnőim szerint sokat ölellget (amit nyílván én is észreveszek) és olyanokat mondd hogy"elteszi a legjobb barátnőimet láb alól hogy ő legyen a bestem". Áh légyszí adjon valaki valami tanácsot.Normális választ kérek.(ui:nekem a fiú nem jön be)2021. szept. 28. 14:55
11/12 anonim válasza:
"éreztettem vele,hogy"
Ez az, amit a fiúk NEM fognak.
Mondani kell.
12/12 anonim válasza:
Mindig abbol vannak a gondok h a csaj nem mondja a frankot. Max jeleket kuld meg utalgat 😀 de azt leszarod mert mast gondolsz bele v eszre se veszed xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!