Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelek,hogy tetszel egy fiúnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelek,hogy tetszel egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Ihh ez egy elég kínos dolog most nekem.Szóval van egy fiú osztálytálytársam akit vagy 8-9 éve ismerek.Nem vagyunk baráti viszonyban,viszont eddig sokat csesztetett.Most viszont ahogy viszamentünk a suliba,úgy picit megváltozott.Már nem csesztet annyit (csak olykor-olykor) és a barátnőim szerint sokat ölellget (amit nyílván én is észreveszek) és olyanokat mondd hogy"elteszi a legjobb barátnőimet láb alól hogy ő legyen a bestem". Áh légyszí adjon valaki valami tanácsot.Normális választ kérek.(ui:nekem a fiú nem jön be)
2021. szept. 28. 14:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Dugna.
2021. szept. 28. 15:52
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Tolna, mint a lopott biciklit.

Ha nem jön be, miért nem mondod meg neki?

Nem értem a nőket...

2021. szept. 28. 16:27
 3/12 anonim ***** válasza:
81%

B@szna mint a lovat. xd

De mi a f@sznak nem mondod meg neki, hogy neked ő nem az eseted? Élvezed, hogy bejössz neki? Én sem értem a nőket.

2021. szept. 28. 17:31
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

Meg akarja kóstoltatni veled a bőrös virslit!

De ha te nem akarsz tőle ilyet, akkor miért nem vakerálsz neki?

Megmondták a bölcsek: csak csajjal ne kezdjél. Ezért, mert ilyenek!

2021. szept. 28. 17:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Részéről a jelek eléggé világosak: tetszel neki.

Ha Neked nem jön be, akkor ne adj bíztató jeleket felélje, ne törd össze a szívét. Neked se esne jól, ha fordított lenne a helyzet.

(Azért egy komoly beszélgetést megérne. Nemde?)

2021. szept. 28. 18:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Betenné q virslijét a mikródba.

De gáz vagy lány létedre...te neked, hogy esne ha hülyítenének? Nem jön be neked, de azért megkérdezed, hogy már miért nem csesztet úgy, mint régebben. Szánalmas vagy.

2021. szept. 28. 18:49
 7/12 anonim ***** válasza:
*A
2021. szept. 28. 18:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Tolna mint a lerobbant trabantot
2021. szept. 28. 21:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Tömne mint álat
2021. szept. 28. 21:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik komolyan vették és segítettek.Beszélni fogok vele,de eddig nem gondoltam hogy én valaha bejönnék neki.Nem volt szándékom húzni az agyát,de eddig valahogy éreztettem vele,hogy én nem bírom.Lehet hogy én csináltam rosszul,de most megpróbálom megoldani.
2021. szept. 29. 06:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!