Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak le egy lányt akit csak látásból ismerek?
Van egy lány akivel egy busszal járok és a mellettem lévő lépcsőházban él, ennyi amit tudok róla (meg erősen sejtem, hogy kilencedikes).
Ez a lány a buszmegállóban mindig beszélget a barátnőjével a buszon meg zenét hallgat, szóval az ki van zárva, hogy a megállóban bármit is mondjak.
Néha találkozok vele amikor megyek a busz megállóba és olyankor mindig egyedül van, na arra gondoltam hogy majd ilyenkor csak rá mosolygok és köszönök neki de nem tudom, hogy ez jó ötlet e
Szóval a kérdésem, hogy mit kéne tennem?
Egyébként külön suliba járunk és én tizenegyedikes vagyok
16f
Először köszönj rá. Utána kifejtheted, hogy láttad már korábban többször is a buszmegállóban, de nem akartál úgy zavarni, hogy a barátnőjével van. (Ebből látni fogja, hogy felfigyeltél rá, de udvarias voltál és nem zavartad meg a társaságát.) Ezek után a helyzet már adni fogja magát, innentől nehéz tippet adni.
Sok sikert, majd írd meg, hogy mi volt!:)
Én annyira nem értek egyet az 1. válaszolóval, nem tudom nekem nem jönne be egy ennyire nyálas duma, persze lehet hogy csak a személyiségem miatt. Személy szerint azt tanácsolom hogy csak annyit mondj neki, hogy szimpi neked és ha ő is benne van, szeretnéd egy kicsit megismerni.
Ennyiből is érteni fogja, nem kell ezt annyira túl ragozni. Azt meg hogy udvarias vagy-e, azt legfőképp a viselkedésedből és a cselekedeteidből fogja látni, nem pedig a szavaidból, mert ugye mondani bármit lehet.
Egyébként sok sikert hozzá, és remélem hogy megismerkedsz vele jobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!