Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy újra érdekelj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy újra érdekeljem a lányt?

Figyelt kérdés

Hali. Van egy csaj akivel egy hónapja chatelünk. Legelőször ő írt rám, és eleinte nagyon sokat érdeklődött. Beszélgettünk is rengeteget (a nyári szünetben egész estéket, éjjeleket). Viszont amióta elkezdődött a suli, már csak én írok rá, legtöbbször fél óránál több mire válaszol. Még mindig van egy napi fél óra, amikor megálás nélkül beszélünk, de látszik, hogy őt már annyira nem érdeklem.

Mit tehetnék, hogy ez újra megváltozzon? Arra gondoltam, hogy megpróbálok nem írni neki 2-3 nap, hogy mi lesz, de egyrészt nem biztos, hogy kibírom, másrészt pedig lehet csak magamnak bizonyítanám be, hogy nem érdeklem őt, és megölném a kapcsolatunkat.

Nagyon nem szeretném, hogy az legyen, hogy egyre kevesebbet beszélünk, míg végül teljesen abba hagyjuk. De nem tudom mit tehetnék, hogy ezt elkerüljem.

2021. szept. 20. 20:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Az 5.alatti válaszomra a 6.alatt ezt írtad: "Ez nem teljesen igaz, csak akarni kell, mindent meg lehet oldani."

Válaszom: Akkor oldd meg.

2021. szept. 21. 07:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
11 es így van.
2021. szept. 21. 09:48
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj! Arra nem gondoltál,hogy esetleg tanulnia kell,nincs ideje minden nap órákat dumálni,éjszaka sem,mert akkor meg ki kell pihennie az egésznapos tanulást és feltöltődnie a másnaphoz? :) Nincs most annyi szabadideje,mint nyáron,ezt vedd figyelembe.
2021. szept. 21. 19:33
 14/17 A kérdező kommentje:

13-as, ebben igazad van. De attól még, hogy sokat kell tanulni, és kipihennie magát, nem jelenti azt, hogy el kell egymást felejtenünk, és kinyírni a kapcsolatot.

Én is sokat tanulok, és keveset alszom, mert nem tudnék úgy élni, hogy reggeltől délutánig suli, délutántól estig tanulás, és alvás. Így igazából semmi értelme az életnek ha úgy veszed😂. De ne menjünk ebbe bele

2021. szept. 21. 19:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
14-es,de kedves Kérdező, az, ha kevesebbet beszélgettek egy nap,még nem titulálható a kapcsolat kinyírásának. Az emberi viszonyok ilyenek,egyszer lazább,egyszer szorosabb, ehhez sajnos hozzá kell szokni. Lehetséges ez az egész napos tanulás,az is lehet hogy csak időleges,nem kell aggódnod. Egyébként pedig megoldható,ha van mi motiválja (érettségi,egyetem,vagy akármi),egy ideig megy,csak aztán fárad bele az ember. Szerintem ne aggódj!
2021. szept. 21. 20:42
 16/17 A kérdező kommentje:

Próbálok nem aggódni ezen.

De bármennyire is hülyén hangzik, nem szerezném elveszíteni azt ami volt/van vele. Nagyon fontos lett nekem a hónapok alatt, és most úgy érzem, hogy nem a legjobb irányba halad.

Lehet csak túlgondolom, lehet csak el kéne felejtenem, és úgy csinálni mintha minden a régi lenne, vagy lehet meg kellene ezt beszélnem vele.

Köszi a válaszokat srácok, innentől már magam kell eldöntenem mitévő legyek. További szép estét

2021. szept. 21. 21:27
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem mindenképp beszéld ezt meg vele, ha ilyen fontos neked:)
2021. szept. 23. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!