Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy újra érdekelj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy újra érdekeljem a lányt?

Figyelt kérdés

Hali. Van egy csaj akivel egy hónapja chatelünk. Legelőször ő írt rám, és eleinte nagyon sokat érdeklődött. Beszélgettünk is rengeteget (a nyári szünetben egész estéket, éjjeleket). Viszont amióta elkezdődött a suli, már csak én írok rá, legtöbbször fél óránál több mire válaszol. Még mindig van egy napi fél óra, amikor megálás nélkül beszélünk, de látszik, hogy őt már annyira nem érdeklem.

Mit tehetnék, hogy ez újra megváltozzon? Arra gondoltam, hogy megpróbálok nem írni neki 2-3 nap, hogy mi lesz, de egyrészt nem biztos, hogy kibírom, másrészt pedig lehet csak magamnak bizonyítanám be, hogy nem érdeklem őt, és megölném a kapcsolatunkat.

Nagyon nem szeretném, hogy az legyen, hogy egyre kevesebbet beszélünk, míg végül teljesen abba hagyjuk. De nem tudom mit tehetnék, hogy ezt elkerüljem.

2021. szept. 20. 20:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el valahova
2021. szept. 20. 20:45
 2/17 A kérdező kommentje:
Ha ilyen egyszerű lenne már megtettem volna. Nem élünk egy országban, és nem vagyunk se beoltva, se nagykorúak.
2021. szept. 20. 20:47
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor felejtős az egész kapcsolat ha nagy a távolság
2021. szept. 20. 20:50
 4/17 A kérdező kommentje:
Ameddig nem tilt le, vagy mondja azt, hogy hagyjam békén, nem hiszem, hogy csak úgy el tudom felejteni.
2021. szept. 20. 21:00
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne ábrándozz róla, úgyis veszett fejsze nyele, Ő már rájött arra, amire Te még nem, azaz nincs jövőtök együtt.
2021. szept. 20. 21:02
 6/17 A kérdező kommentje:
Ez nem teljesen igaz, csak akarni kell, mindent meg lehet oldani. Van abban valami amit mondasz, de nem értek teljesen egyet.
2021. szept. 20. 21:08
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Te bolond vagy 🤣🤣
2021. szept. 20. 21:19
 8/17 A kérdező kommentje:
Te pedig nem vagy valami nagy segítség. Nem várom el, hogy megértsd, csak akkor ne pazald az időmet kérlek
2021. szept. 20. 21:23
 9/17 anonim ***** válasza:
83%

Te pazarlod a saját időd ember azzal hogy vársz rá🤣🤣

Felőlem halálodig várhatsz rá.

Csak utána ne sírj itt hogy nincs senkid.

2021. szept. 20. 23:17
 10/17 anonim ***** válasza:
75%

Amúgy meg szégyen hogy a csaj magabiztosabb mint te kisfiú

...

2021. szept. 20. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!