Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy újra érdekeljem a lányt?
Hali. Van egy csaj akivel egy hónapja chatelünk. Legelőször ő írt rám, és eleinte nagyon sokat érdeklődött. Beszélgettünk is rengeteget (a nyári szünetben egész estéket, éjjeleket). Viszont amióta elkezdődött a suli, már csak én írok rá, legtöbbször fél óránál több mire válaszol. Még mindig van egy napi fél óra, amikor megálás nélkül beszélünk, de látszik, hogy őt már annyira nem érdeklem.
Mit tehetnék, hogy ez újra megváltozzon? Arra gondoltam, hogy megpróbálok nem írni neki 2-3 nap, hogy mi lesz, de egyrészt nem biztos, hogy kibírom, másrészt pedig lehet csak magamnak bizonyítanám be, hogy nem érdeklem őt, és megölném a kapcsolatunkat.
Nagyon nem szeretném, hogy az legyen, hogy egyre kevesebbet beszélünk, míg végül teljesen abba hagyjuk. De nem tudom mit tehetnék, hogy ezt elkerüljem.
Te pazarlod a saját időd ember azzal hogy vársz rá🤣🤣
Felőlem halálodig várhatsz rá.
Csak utána ne sírj itt hogy nincs senkid.
Amúgy meg szégyen hogy a csaj magabiztosabb mint te kisfiú
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!