Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan létezik hogy egy srác annyira "gamer" legyen hogy egyáltalán ne érdekelje egy lány?
Nálam volt ilyen. Engem sose érdekeltek olyan személyek, akik nem játszanak. Túl nagy részét képezi ez az életemnek, szóval tudtam, hogy ha belementem volna ilyen kapcsolatba, akkor azt idővel mindketten megbántuk volna. Ezért is volt minden párom gamer. Szóval erről is lehet szó.
De ez nem csak a gamerekkel van így, ha van egy hobbid, amit a szabadidődben űzöl, akkor olyan párt keresel, akivel ezt megoszthatod. Ideig óráig működik a kompromisszum, hogy ma játszunk, holnap meg megyünk kiállításra, de végül mindkét fél besokall, beleun és rátalál olyan emberre, akivel egy hullámhosszon vannak.
ja, kis önbizalom: ráírtam, de nem akar tőlem semmit, pedig én olyan fantasztikus csaj vagyok ám, hogy mindenki egem akar, akkor biztos egy lúzer kis játékfüggő, mert olyan nincs hogy nem kellek neki...
ez az egy kérdésed is borzastóan taszító, bele se merek gondolni milyen lehetsz élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!