Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan létezik hogy egy srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan létezik hogy egy srác annyira "gamer" legyen hogy egyáltalán ne érdekelje egy lány?

Figyelt kérdés
Vagy ha egyáltalán nem ír akkor az azt jelenti hogy egyáltalán nem vagyok az esete? Mert hát itt mindig azt olvasom hogy a fiúk barátnőt szeretnének és nem találnak meg nekik kell lépni viszont én szerintem egyértelműen kezdeményeztem meg ezek és azért annyira nem nezek ki szörnyen... Szóval nagyvalószínűséggel azért nem keres mert nem érdeklem nem azért mert túl sokat játszik igaz? Kicsit lehet össze vissza lett bocsánat és előre is köszönöm a válaszokat meg a segítséget mondjuk kétlem hogy ezen lehet segíteni de azért hátha... 😅

2019. júl. 5. 04:43
1 2
 11/13 anonim válasza:
26%

Csak azért, hogy én is bővítsem -e váaszokkal teli tárházat.

A lényeg: 16 vagyok és énsem foglalkoztam a lányokkal, másszóval egy kis f#sz voltam a gép előtt aki semmi mást nem tudott csinálni mint nyomni a billentyűt. Ez egy ördögi kör, mert az ember addig nem hagyja abba míg meg nem világosul, de ez nem olyan könnyű, mert az ember ha játszik, akkor olyan szerek keverednek a szervezetében amelyek pozitív hatást keltenek a játék iránt, ezáltal csak vonzóbb lesz.

Én leszoktam a játékról magam javára, de nem volt nehéz nekem.. Másnak nem olyan könnyű.

Nemem sem fejlődtek a szociális kézségeim, ezért rá sem merek írni lányokra, mert 1. Nem tudok és tudtam eddig kibontakozni és 2. Nem tudom hogy lereagálni.

Szerencsére olyan suliba mentem, hogy megértettem, hogy a játék az csak egy szoftver és majd 20 éves koromra inkább meghackelem a Rockstart és úgy lesz pénzem Gta 6-ban vagy nemtom, de a lényeg, hogy nem lehet azt mondani a "Gamernek", hogy hagyja abba, mert az nem mond neki semmit sem. Majd lehet, hogy kinövi, de az is lehet, hogy nem.. A lényeg, hogy reménykedni még lehet, de mondjuk lehet rajtam az is segített, hogy leszokjak, hogy a szüleim non-stop azt mondták, hogy fejezd be meg stb.

Tudom hosszú, de a lényeget mindenki szűrje le magának, és nem én leszek a megváltó 😂

2019. júl. 6. 05:00
 12/13 A kérdező kommentje:
A kötekedők miatt szeretném tisztázni hogy a kérdés arra irányult hogy most azért nem érdeklem mert nem jövök be neki vagy lehetséges hogy bejövök neki csak nem foglalkozik a lányokkal a gépezés miatt. És egyáltalán nincs bajom azzal hogy gépezik régen én is nagyon sokat játszottam. Bocsánat hogy nem egyértelműen fogalmaztam 😅 Akik pedig normális válaszokat adtak azoknak nagyon köszönöm ment a zöld kéz. 😊
2019. júl. 6. 14:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is játszom, van hogy sokat.

Nekem nem megy a tanulás rovására, ha nekem azt mondják hogy hagyjam abba akkor abbahagyom.

Vannak saját szabályaim pl, Nem játszok 19:30 után egyik nap sem.

Engem nagyon is érdekelnek a lányok, csak borzasztó vagyok a lányok terén.

Kezdeményezésben is nagyon béna vagyok, ez vagyok én.

F

2019. júl. 7. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!