Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha attól félek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha attól félek, hogy a crush-om talál valaki mást?

Figyelt kérdés

Hey. Szóval van egy lány, akivel már 2 hónapja dumálunk. Ez idő alatt nagyon megkedveltem, és bármennyire is az ellenkezőjét akartam, beleszerettem.

Naponta irogatunk, gyakran 3-4-5 órát megállás nélkül. Tudom, hogy ő is kedvel engem, de nem hiszem, hogy ő “úgy tekint rám”. Legalábbis annyira biztos nem mint én. Nagyon szeretnék vele találkozni, de ez sajnos nem megvalósítható. 200km-re élünk egymástól, más országban, és 16 évesek vagyunk.

Nem tudom, hogy mit tehetnék, hogy közelebb kerüljek hozzá.

Attól félek, hogyha siettetem valamivel elijesztem, de viszont ha nem teszek semmit, előbb utóbb talál magának, vagy én találok magamnak valaki olyat, aki közelebb él. Mit javasoltok?

Ha esetleg oda jutnánk, hogy párkapcsolat, és együtt lennénk, szerintem meg tudnám oldani, le tudnék járni pestre, mondjuk a hétvégékre. De egy randira nem tudok csak úgy lemenni, egyrészt nem engednének, másrészt nem vagyok beoltva, 3.részt pedig egy randihoz tényleg nagyon messze van. Én még így is lemennék, de ehez az is kéne, hogy ő akarja. De ameddig nem tudja, hogy megtenném, nem fogja azt mondani, hogy akarja. Viszont megintcsak nem akarom ezzel elijeszteni.

Ha volt már valaki hasonló helyzetben, kérem írja le, bármi jó tippet vagy segítséget elfogadok. Azt az egyet kivéve, hogy felejtsem el. Lehet nagyon bénának hangzik, de úgy érzem ez valami olyan, ami egyszer van egy életben, és nem kellene hagynom elillanni. Köszi a megértést, további szép napot srácok és lányok :).

2021. szept. 18. 15:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Figyi en azt tudom tanacsolni, hogy ne gyarts tevkepzeteket. Tapasztalatbol mondom… en egy lannyal egy buliban talalkoztam, tokre megkedveltuk egymast (alkohol hatasa alatt), aztan 2-3 honapra ra talalkoztunk eloszor. En addig a talalkozoig brutalis tevkepzeteket alkottam rola, hogy o mennyire alomno, szep, okos, ertelmes, fonyeremeny..

Hat azt kell hogy mondjam, azert annyira nem hu de extra.. nem volt rossz, de nem is annyira nagyon 10/10-es..

Mindenesetre a talalkozo nem sikerult tokeletesen, en olyan szotlan es visszahuzodo voltam sajnos.

Azota lelkiismeret furdalasom van. Nalam a lany is messze lakik, 5 orara, de az igazabol elenyeszo tavolsag, hogy most 3-4-5 ora…

Remelhetoleg meg talalkozom majd vele azert megint.

Mindenesetre ne fuggjel ra annyira, illetve ne alakits ki tevkepzeteket, mert attol csak becsavarodsz.. erre vigyazz..

Sok sukerr akarhogy is lesz :)

2021. szept. 25. 00:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha nem mész el hozzá, lehez hogy egy életen át bánni fogod. De ne várj túl sokat ettől. 200 km-ről nem lehet udvarolni egy lánynak! És nem pötyögni kell hanem beszélgetni, szóban!
2021. szept. 25. 00:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Azt nem mondom, hogy felejtsed el, de azt igen, hogy az idö megold mindent, és magától fog elfelejtödni a ti ismeretségetek. Volt egy nagyon-nagy szerelmem. Ùgy alakult az élete, hogy kiküldték egy évre nyugatra dolgozni. Nagyon sírtunk egymás nyakában a búcsúzáskor. A távolság nem lehet akadály - gondoltuk és akartuk hinni is. Akkor még nem volt internet, meg WhatsApp, meg Telegram...stb. Szóval mindíg telefonálni sokba került, személyesen egymáshoz nem tudtunk utazni, és szép lassan elfelejtettük egymást. No nem szó szerint, hanem a problémákat már nem is akartuk megoldani, hogy miképpen láthatnánk egymást.
2021. szept. 25. 01:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Orvos mikor látott utóljára gyermekem?
2021. dec. 13. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.